Arkadaşlar merhaba, ikinci el 1660 Super ekran kartı alacağım. Kendi bilgisyarcım elinde iki adet olduğunu söyledi. INNO 3D ve Galax marka varmış. Başka bir arkadaşta da ASUS var fiyatları aynı 3200 TL hangisini tercih etmeliyim? FurMark'larda hepsi başarılı. INNO ve Galax nasıl markalar bilen yorum yapabilir mi? Gönlümde MSI var ama denk gelir mi bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba, ikinci el 1660 Super ekran kartı alacağım. Kendi bilgisyarcım elinde iki adet olduğunu söyledi. INNO 3D ve Galax marka varmış. Başka bir arkadaşta da ASUS var fiyatları aynı 3200 TL hangisini tercih etmeliyim? FurMark'larda hepsi başarılı. INNO ve Galax nasıl markalar bilen yorum yapabilir mi? Gönlümde MSI var ama denk gelir mi bilmiyorum
Ne kadar eder sizce hepsi garantili ürünler bu arada galax değil gainward diye bir markaymış şuan rx 470 kullanıyorum Asus çok memnunum değerler olarak ısı vs
Ne kadar eder sizce hepsi garantili ürünler bu arada Galax değil Gainward diye bir markaymış şu an RX 470 kullanıyorum ASUS çok memnunum değerler olarak ısı vs
RTX 2060 veya RTX 2060S düşünüyorum haklısınız üstüne bir 500 1000 koymaya değer daha uzun yıllar idare eder. Dediğiniz kartı da inceleyeceğim