Input lag nasıl geçer?

Eğer çözemezseniz Kaspersky Rescue Disk diye bir zımbırtı var, onu araştırın virüs temizliğinde hayat kurtarabilir.
kaspersky ile tam tarama yapıyorum 4 virüs buldu şimdi siliyor.
bu zip'i kaspersky ile taradım bir sorun çıkmadı exeyi ayrı olarak taratayım mı?

kaspersky ile tam tarama yapıyorum 4 virüs buldu şimdi siliyor.
bu zip'i kaspersky ile taradım bir sorun çıkmadı exeyi ayrı olarak taratayım mı?
O dosya temiz diye düşünüyorum, bilgisayarda Kaspersky varken kaç kez çalıştırdım hiç sorun çıkmadı.

O dosya temiz diye düşünüyorum, bilgisayarda Kaspersky varken kaç kez çalıştırdım hiç sorun çıkmadı.

Hocam yeterince yavaşlatamıyorum sanırım ancak ışığı gördüğüm an saniyeye bakıyorum bir 40 gördüm gibi bir 70 gördüm gibi anlayamıyorum tam olarak mouse kablosuz monitör 12 yıllık analog VGA bir monitör.
Sorun var mı sizce?

Son düzenleme:
Hocam yeterince yavaşlatamıyorum sanırım ancak ışığı gördüğüm an saniyeye bakıyorum bir 40 gördüm gibi bir 70 gördüm gibi anlayamıyorum tam olarak mouse kablosuz monitör 12 yıllık analog VGA bir monitör.
Sorun var mı sizce?
Kablosuz mouse olması işi bozuyor, o input lag monitörden çok mousedan etkileniyordur.

Kablosuz mouse olması işi bozuyor, o input lag monitörden çok mousedan etkileniyordur.
neyse para biriktirene kadar devam mecburen.
bu lagın bir zararı varmıdır?
Aslında ben bu konuya şunu gördüğüm için geldim bende en son DDU ile silmiştim driveri acaba böyle bir sorun var mı anlamak istedim. @Procon1337

Neredeyse açtığım tüm konular bu input lag hakkında :(. Yabancı forumlardan bir sürü baktım, bu forumdaki benzer konulara da baktım, bir sürü şey denedim fakat bana mısın demedi. Acaba elektriksel bir problem olabilir mi? Çünkü BIOS'ta bile input lag var (düşük çözünürlükte çok fark edilmiyor). Siz neler tavsiye edersiniz?
Ekleme: Plasebo değil, arkadaşlarım da denedi onlar da fark etti gecikmeyi.
Sistemim:
GTX 1050 Ti
R3 1300X
MSI A320-M Grenade
8 GB 2400MHz - Memory Try It! İle 3000MHz 16CL değerlerinde çalışan RAM
1TB Seagat
Çözebildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı