Input mapper yazılımı sonrası Rocket League'de kol çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

LeXie_TR

Decapat
Merhaba. Rocket League'i Epic Games üzerinden oynuyorum. Önceden rahatlıkla PS4 V2 kol ile oynayabildiğim oyunda artık kol çalışmıyor. Yakın zamanda GTA V'i de kol ile oynamak için birkaç yazılım araştırmıştım ve input mapper adında bir yazılım bulup indirmiştim. Fark ettiğim kadarıyla input mapperi indirdiğimden beri kol çalışmıyor. Bu yazılımla ilgili olabilir mi? Bu olayı fark ettikten sonra input mapperi sildim fakat hala düzelmedi. sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DS4 programı var. Bu kollar için kullananlar var. Epic Games için Steam'e atıp buradan ayarlayıp kullananlar da var.

Merhaba. Rocket League'i Epic Games üzerinden oynuyorum. Önceden rahatlıkla PS4 V2 kol ile oynayabildiğim oyunda artık kol çalışmıyor. Yakın zamanda GTA V'i de kol ile oynamak için birkaç yazılım araştırmıştım ve input mapper adında bir yazılım bulup indirmiştim. Fark ettiğim kadarıyla input mapperi indirdiğimden beri kol çalışmıyor. Bu yazılımla ilgili olabilir mi? Bu olayı fark ettikten sonra input mapperi sildim fakat hala düzelmedi. Sebebi ne olabilir?

Ben de sizin gibi GTA 5 için input mapper indirdim fakat sonra FIFA22 oyununda kol çalışmamaya başladı. Eğer çözdüyseniz bana da anlatır mısınız? Lanet uygulama bozdu ayarları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı