Input not Support hatası

Yorau1337

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Casper CM3316, ASUS VS228
İki adet monitörüm var, ikisi de VGA bağlantısına sahip. Birini DP portu dönüştürücü ile, diğerini ise HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum. Ekran kartım RX550. ASUS VS228 monitörümde hangi porta bağlarsam bağlayayım sorun yaşamıyorum, ancak Casper CM3316 monitörümde görüntü gelse bile "ınput not supported" yazıyor süreki ekranda. İki monitörde 60Hz ve ayarları doğru. Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim ekrandan?

ASUS monitördeyken çözünürlüğü bütün monitörlerin desteklediği 1024x768 olan çözünürlüğe alın. Daha sonra Casper monitörü bağlayın. ASUS monitörün desteklediği çözünürlüğü Casper monitör desteklemiyor olabilir. Bunun dışında Casper monitör ile dönüştürücü arasında uyumlulukta olabilir.

ASUS monitördeyken çözünürlüğü bütün monitörlerin desteklediği 1024x768 olan çözünürlüğe alın. Daha sonra Casper monitörü bağlayın. ASUS monitörün desteklediği çözünürlüğü Casper monitör desteklemiyor olabilir. Bunun dışında Casper monitör ile dönüştürücü arasında uyumlulukta olabilir.
Dönüştürücüleri de ikisi arasında değiştirdim bir faydası olmadı. Çözünürlüklerin tamamını da dediğin gibi denedim yazı hala gitmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı