Melihkymkc Yoctopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Her türlü çözünürlüğü denememe rağmen oyuna girdigimde ekranda bu hata çıkıyor.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Melihkymkc dedi: Her türlü çözünürlüğü denememe rağmen oyuna girdigimde ekranda bu hata çıkıyor. Eki Görüntüle 1639383 Genişletmek için tıkla... Hocam vga,hdmi,dp hangisiyse oyuna girdiğinizde çıkar tak yapıp deneyebilirmisiniz? Bende çalışmıştı.
Melihkymkc dedi: Her türlü çözünürlüğü denememe rağmen oyuna girdigimde ekranda bu hata çıkıyor. Eki Görüntüle 1639383 Genişletmek için tıkla... Hocam vga,hdmi,dp hangisiyse oyuna girdiğinizde çıkar tak yapıp deneyebilirmisiniz? Bende çalışmıştı.
Y Yiğit Doğanx Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 Ben de Valorant'a girdiğimde input not supported hatası alıyorum. VGA'yı HDMI dönüştürerek kullanıyorum. Büyük ihtimalle dönüştürücüden kaynaklı yeni monitör almak daha mantıklı bence HDMI girişli.
Ben de Valorant'a girdiğimde input not supported hatası alıyorum. VGA'yı HDMI dönüştürerek kullanıyorum. Büyük ihtimalle dönüştürücüden kaynaklı yeni monitör almak daha mantıklı bence HDMI girişli.