Can Peksoylu
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhabalar. Sistemimde Ati Radeon Hd7870 ekran kartı bulunmakta ve AOC i2353Fh modeli monitör kullanmaktayım. Dün akşama kadar hiç bir sorun yok iken Team Fortress 2 oyununa girdikten sonra ve harita yüklendikten sonra ekranım kendini refresh etmeye başladı. Refreshlerden bir kaçında ekran tamamiyle yeşil, mavi ve kırmızı renklerine büründükten sonra görüntü tamamiyle gitti ve bilgisayarı restart etmek zorunda kaldım. Fakat restarttan sonra ekranda sürekli Input Not Supported uyarısı çıkmaya başladı.
Bunun üzerine internette detaylıca araştırdıktan sonra Windows'u safe modda çalıştırmaya uğraştım ama boot ekranından bile önce uyarının geldiğini, boot ekranına veya bios ekranına bile ulaşamadığımı farkettim. Değişik uğraşlarıma rağmen durumda değişiklik olmadığını görünce ekran kartını HD3000 serisi başka bir kartla değiştirerek tekrar denedim fakat yine aynı durum ortaya çıktı. Kartı çıkartıp hdmi kablosunu anakart girişine taktığımda ise görüntü tekrar geldi. Fakat kart bilgisayara takılı halde anakarta kabloyu taktığım zaman görüntü gelmemekte. İnternette bulabildiğim ne kadar önerilmiş çözüm varsa hiç biri işe yaramamakta.
Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Bunun üzerine internette detaylıca araştırdıktan sonra Windows'u safe modda çalıştırmaya uğraştım ama boot ekranından bile önce uyarının geldiğini, boot ekranına veya bios ekranına bile ulaşamadığımı farkettim. Değişik uğraşlarıma rağmen durumda değişiklik olmadığını görünce ekran kartını HD3000 serisi başka bir kartla değiştirerek tekrar denedim fakat yine aynı durum ortaya çıktı. Kartı çıkartıp hdmi kablosunu anakart girişine taktığımda ise görüntü tekrar geldi. Fakat kart bilgisayara takılı halde anakarta kabloyu taktığım zaman görüntü gelmemekte. İnternette bulabildiğim ne kadar önerilmiş çözüm varsa hiç biri işe yaramamakta.
Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. İyi günler dilerim.