Insagram'da bazı gönderiler görünmüyor

1Mehmet_Bey

Decapat
Daha fazla  
Instagram Aero kullandığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım bir video attı ve bende şöyle görünüyordu:

Screenshot_20240204_194747_Instagram.jpg

Arkadaşım bu videoyu paylaşan hesabın adını verdi ve bir sıkıntı göremedim. Ben adamı engellememişim, adam da beni engellememiş. Diğer içerikleri görebiliyorum fakat onu göremiyorum. Ben de internetten bakmaya karar verdim. Instagram'ı Opera üzerinden açtım ve arkadaşımın dediği videoyu gördüm. Ancak aynı videoyu Instagram uygulamasından göremiyorum.

Screenshot_20240204_195738_Opera GX.jpg

Arkadaşımın dediği video aşağıda yani Opera'da gördüğünüz Detroit: Become Human oyunundaki karakter olan connor ile alakalı. Yukarıdaki ekrana baktığınızda ise o videoyu göremiyorsunuz. Siz böyle bir şey yaşadınız mı yoksa bu sorun %100 olarak Instaaero'dan mı kaynaklı? (ona göre normal Instagram'a döneceğim)

Aero insta artık eskisi gibi güncelleme vermiyor. En son güncelleme 50 yıl önce yapmışlar. Güvenlik riski bile oluşturuyor silin geçin. Orijinal İnstagram da böyle sorun yaşamıyorum ben şahsen.
Gizlilik ile ilgili olan özellikleri gram umurumda değil, tek istediğim İnstagram'ın biraz daha renkli görünmesi. Bunun için bildiğiniz başka bir program var mı?

Az önce Aeroİnsta'yı silip PlayStore üzerinden orijinal İnstagram'ı indirdim ve aynı hesaba baktım. Sonuç aynı, o postu göremiyorum. Yani sıkıntı Aero'da değilmiş. :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı