Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2019 #1 Neden insan gözü tüm renkler arasında en kolay yeşilin tonlarını ayırt eder? Kafa yorulması gereken konulardandır.
Neden insan gözü tüm renkler arasında en kolay yeşilin tonlarını ayırt eder? Kafa yorulması gereken konulardandır.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 26 Temmuz 2019 #2 Hocam Fargo mu izliyorsun? LINK
Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2019 #3 Arda Dayıoğlu dedi: Hocam Fargo mu izliyorsun? LINK Genişletmek için tıkla... 2 sene önce izledim hocam. Bugün karşıma çıktı ıngılızce makalelere bile baktım bır araştırma goremedım.
Arda Dayıoğlu dedi: Hocam Fargo mu izliyorsun? LINK Genişletmek için tıkla... 2 sene önce izledim hocam. Bugün karşıma çıktı ıngılızce makalelere bile baktım bır araştırma goremedım.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 26 Temmuz 2019 #4 Arkaik kodlarımızla alakalı bir yeti olsa gerek. Avcı-toplayıcı insanın mirası.