Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #1 Geçen internette gördüm insan kendine overclock çekerek kendini hızlandırabiliyormuş. Doğru mu bu?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Evet doğru. Genişletmek için tıkla... Peki içimizde BIOS'a nereden girebiliriz?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Şubat 2022 #4 Evet hocam fanları fulleyince uçabiliyorum.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 20 Şubat 2022 #5 Sgt Roach dedi: Peki içimizde BIOS'a nereden girebiliriz? Genişletmek için tıkla... Gözlerini art arda 4 kere kapatıp açman lazım. Eğer beceremezsen konu aç: Technopat Sosyal
Sgt Roach dedi: Peki içimizde BIOS'a nereden girebiliriz? Genişletmek için tıkla... Gözlerini art arda 4 kere kapatıp açman lazım. Eğer beceremezsen konu aç: Technopat Sosyal
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #6 Boranity dedi: Evet hocam fanları fulleyince uçabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Gözlerini art arda 4 kere kapatıp açman lazım. Eğer beceremezsen konu aç: Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Anladım peki ekran kartımız nerede bulunuyor vücudumuzda?
Boranity dedi: Evet hocam fanları fulleyince uçabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Gözlerini art arda 4 kere kapatıp açman lazım. Eğer beceremezsen konu aç: Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Anladım peki ekran kartımız nerede bulunuyor vücudumuzda?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #7 Silinen üye dedi: Gözlerini art arda 4 kere kapatıp açman lazım. Genişletmek için tıkla... Kesin şimdi bunu görüp yapanlar olacaktır.
Silinen üye dedi: Gözlerini art arda 4 kere kapatıp açman lazım. Genişletmek için tıkla... Kesin şimdi bunu görüp yapanlar olacaktır.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #8 Umut Nas dedi: Kesin şimdi bunu görüp yapanlar olacaktır. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarına giremedim hata veriyor 4 kez kapatıp açtım şöyle bir hata veriyor. Dosya Ekleri indir.jpeg 4,9 KB · Görüntüleme: 65
Umut Nas dedi: Kesin şimdi bunu görüp yapanlar olacaktır. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarına giremedim hata veriyor 4 kez kapatıp açtım şöyle bir hata veriyor.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Şubat 2022 #9 Sgt Roach dedi: Geçen internette gördüm insan kendine overclock çekerek kendini hızlandırabiliyormuş. Doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Denedim ben bunu, geçici oluyor genelde.
Sgt Roach dedi: Geçen internette gördüm insan kendine overclock çekerek kendini hızlandırabiliyormuş. Doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Denedim ben bunu, geçici oluyor genelde.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #10 Sgt Roach dedi: Geçen internette gördüm insan kendine overclock çekerek kendini hızlandırabiliyormuş. Doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Bir keresinde köpek sürüsüyle karşılaşmıştım. Benim bacaklara overclock çekildi o an. O kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum.
Sgt Roach dedi: Geçen internette gördüm insan kendine overclock çekerek kendini hızlandırabiliyormuş. Doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Bir keresinde köpek sürüsüyle karşılaşmıştım. Benim bacaklara overclock çekildi o an. O kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum.