İnsan psikolojisini kullanmak suç mu?

Ayrıca şöyle bir şey var. İnsanları kullanabilmek bi yetenek olsa da etik değildir. Çin dövüş sanatları gibi düşünün. Kendinizi savunmak için kullanırsanız ne güzel. Ama önünüze geleni döverseniz ciddi sonuçları olur. Ben bu tarz şeyler okumanız yerine kişisel gelişim okuyup aşağılık duygunuzu yenmenizi öneririm. (Kötü anlamda bir sşsğılık duygusu değil bu insanların %80 inde olan bir şey.) Kendinizi onarırsanız başkalarıyla ilgilenmeniz ciddi oranda azalıyor.

Kişisel gelişim okuyun hocam. Sanayideki tipler para ve yemek için yaşayan insanlar ama siz kendinizi düzeltin. Gerisi önemsiz.

Hocam aşağlık duygusunu yenmem için pardon arkadaşın yenmesi için hangi kitapları önerirsiniz?

Cüceloğlunu da ekledim.
Psikolojik kitapları almayacağım etik değil yahu.

Hocam aşağlık duygusunu yenmem için pardon arkadaşın yenmesi için hangi kitapları önerirsiniz?
Benim üstümden prim kasıyor uyanık seni

Aşağılık psikolojim yok hocam ben bu kitabı zaten kişisel gelişim rafından aldım. Sadece kitabı okuduğum zaman bir çok insan bunu farkında olup ya da yeteneği var bir şekilde kullandığı için bende kullanmayı düşündüm fakat etikliği hakkında ikilemde kaldım sadece.

Cüceloğlunu da ekledim.
Psikolojik kitapları almayacağım etik değil yahu.
Arkadaşa sepetini bitirince Putin olarak hayata atılıyoruz resmen

Siz bilirsiniz . Yeterince konuştuk bence. Ekstra bir şey ihtiyacınız olursa yazarsınız
İyi günler

Benim üstümden prim kasıyor uyanık seni

Sayenizde yeni konu açmama gerek kalmadı

Sepenitizdekiler manipülasyon kitabı işte hocam etik olmayan onlar. Cüceloğlu psikoloji kitabı düz.

Ama hocam ben onları manipülasyon yapmak için almıyorum ki insanlar bana yapmaya çalıştığında anlayıp manipülasyona uğramamak için alıyorum.
Manipülasyonun ne olduğunu öğreneyim ki yapmayayım.

Sağ olun keyifli bir sohbetti size de iyi günler.

O da iyi hocam. Alın okuyun mantıklı.

Hocam dc silin isterseniz ceza yemeyin.
İstek attım.
Ceza mı varmış. Yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…