Bu biraz da kültürlü alâkalı bana kalırsa. Emin olun o bakanlar öyle tip tip baktıklarının farkında bile değiller. Öyle yetiştirilmemişler. Kendilerini geliştirmemişler. Empati yeteneğinden yoksunlar ve muhtemelen hayatında doğru düzgün kendini başkasının yerine koyup da düşünmemişlerdir.
Ben düzenli olarak koşuyorum, ki hafta içleri hemen hemen her zaman evimin civarında antrenmana çıkıyorum. Sabahın 5'inde de gecenin 12'sinde de ne zaman koşarsam koşayım yüzde 90 herkes beni izliyor. Daha da ilginci koşarken iki defa sigara soran oldu, bir tanesi otobüsünü çalıştıramamış. Benden marşa basmamı istedi. Beraber çalıştırdık. Empati mi o da ne ola ki
Şu aşağıdaki olayı hiçbir zaman anlayamadım zaten. Bir gün geçerken merak ettim neye bakıyor bunlar diye. Gittim bakayım dedim. Bir süre sonra aklıma şu geldi; Acaba birisi de benim arkamdan bakıp "Neye bakıyor bunlar?" diyor mu diye. Yani acaba geri dönülmez bir kısır döngü müdür nedir bu İnsanlar bu soruyla mı toplanıyor acaba inşaat izlemeye nedir
Ben bana bakılmasından rahatsız olduğum zaman duruma göre "buyrun bir şey mi diyecektiniz?" diye soruyorum ya da "ne baktın?" diyorum. Genellikle afallayıp başka yöne dönüyorlar.
Geçen aylarda ismini vermek istemediğim (Bayrampaşa-Maltepe ) bir metro istasyonunda arkadaşımı beklerken resmen 50 yaşında adam karşıma geçip bakmaya başladı bana. Zannetti ki göz göze gelmekten kaçıcam, başka yöne bakıcam. Ben de dik dik bakıp "Ne bakıyorsun? Bir şey mi vardı?" dedim. Ağzından tek kelime çıkmadan resmen kaçtı. Kadın-erkek fark etmez, kişisel alanımı ihlal edene haddini bildiririm
Şu aşağıdaki olayı hiçbir zaman anlayamadım zaten. Bir gün geçerken merak ettim neye bakıyor bunlar diye. Gittim bakayım dedim. Bir süre sonra aklıma şu geldi; Acaba birisi de benim arkamdan bakıp "Neye bakıyor bunlar?" diyor mu diye. Yani acaba geri dönülmez bir kısır döngü müdür nedir bu İnsanlar bu soruyla mı toplanıyor acaba inşaat izlemeye nedir
İtiraf etmek gerekirse 24 saat izleyebilirim iş makinelerinin çalışmasını Ustaların çalışmasını da izlerim. Böyle izleye izleye 30 sene sonunda tesisat, ayakkabı tamiri, fayans döşeme ve duvar örme işlerinden anlıyorum artık
İtiraf etmek gerekirse 24 saat izleyebilirim iş makinelerinin çalışmasını Ustaların çalışmasını da izlerim. Böyle izleye izleye 30 sene sonunda tesisat, ayakkabı tamiri, fayans döşeme ve duvar örme işlerinden anlıyorum artık
Emin olun hocam orada kısır döngüden veya hipnozdan fazlası var Büyü gibi önüne gelen izliyor ve buna ben istemesem de dahil oluyorum. Gizemli güçler beni oraya itiyor sanki.
Emin olun hocam orada kısır döngüden veya hipnozdan fazlası var Büyü gibi önüne gelen izliyor ve buna ben istemesem de dahil oluyorum. Gizemli güçler beni oraya itiyor sanki.