Konuya Fransız Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3 18 Temmuz 2021 #1 Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur?
Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Temmuz 2021 #2 İkisi birden. Ek olarak üşengeçlik.
Konuya Fransız Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3 18 Temmuz 2021 #3 emircanunlts dedi: İkisi birden. Ek olarak üşengeçlik. Genişletmek için tıkla... Başka düşüncesi olan arkadaşları da bekliyorum.
emircanunlts dedi: İkisi birden. Ek olarak üşengeçlik. Genişletmek için tıkla... Başka düşüncesi olan arkadaşları da bekliyorum.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 18 Temmuz 2021 #4 Kendine uygun bir program oluşturmamıştır, her şeyi mükemmel yapmak gibi bir sorumluluğu da yoktur.
Mehmet Suat Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 Konuya Fransız dedi: Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur? Genişletmek için tıkla... Program değil de her saatte yapılabilir yapılacaklar listesi yap işe yarıyor. Son saatlerde sınavdan önceki son gün gibi oluyor.
Konuya Fransız dedi: Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur? Genişletmek için tıkla... Program değil de her saatte yapılabilir yapılacaklar listesi yap işe yarıyor. Son saatlerde sınavdan önceki son gün gibi oluyor.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 18 Temmuz 2021 #6 Konuya Fransız dedi: Başka düşüncesi olan arkadaşları da bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu saatte bu soruda nereden çıktı hocam? Bence üşengeçliktir hocam.
Konuya Fransız dedi: Başka düşüncesi olan arkadaşları da bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu saatte bu soruda nereden çıktı hocam? Bence üşengeçliktir hocam.
Mehmet Suat Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #7 Konuya Fransız dedi: Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur? Genişletmek için tıkla... İkisi birden + üşengeçlik.
Konuya Fransız dedi: Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur? Genişletmek için tıkla... İkisi birden + üşengeçlik.
Konuya Fransız Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3 18 Temmuz 2021 #8 Hocam mesela evde spor yapıyorsunuz diyelim. Bunu sonrasında yapmamak iradesizlik mi yoksa sorumsuzluk mu? (Bu farklı merak ettiğim için soruyorum)
Hocam mesela evde spor yapıyorsunuz diyelim. Bunu sonrasında yapmamak iradesizlik mi yoksa sorumsuzluk mu? (Bu farklı merak ettiğim için soruyorum)
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.512 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 18 Temmuz 2021 #9 Üşengeçlik proje ödevlerimi her zaman son geceye bırakıp sabaha doğru yapmışımdır.
LadyDeVenus Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Yer Vénus Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2021 #10 Bence azimli olmamaktan ve gerçekten yapmak istememekten uyulmuyor, bu tür programlar genellikle isteksiz yapılması gerekenler için kullanılır.
Bence azimli olmamaktan ve gerçekten yapmak istememekten uyulmuyor, bu tür programlar genellikle isteksiz yapılması gerekenler için kullanılır.