İnsanın kendi oluşturduğu programa uymaması

Konuya Fransız

Zeptopat
Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur?

Kendine uygun bir program oluşturmamıştır, her şeyi mükemmel yapmak gibi bir sorumluluğu da yoktur.

Merhaba, bir tartışma çıktı da acil bir soru soracaktım. Kişinin "kendi oluşturduğu" programa uymaması iradesizlik midir, sorumsuzluk mudur?

Program değil de her saatte yapılabilir yapılacaklar listesi yap işe yarıyor. Son saatlerde sınavdan önceki son gün gibi oluyor.

Hocam mesela evde spor yapıyorsunuz diyelim. Bunu sonrasında yapmamak iradesizlik mi yoksa sorumsuzluk mu? (Bu farklı merak ettiğim için soruyorum)

Üşengeçlik proje ödevlerimi her zaman son geceye bırakıp sabaha doğru yapmışımdır.

Bence azimli olmamaktan ve gerçekten yapmak istememekten uyulmuyor, bu tür programlar genellikle isteksiz yapılması gerekenler için kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…