Sosyal statünün insana güven verdiğini düşünüyorlar. Orada pazarlanan şey ürün değil, statü aslında. İsterse Harvard mezunu olsun, ben alacağım ürüne bakarım.
Sosyal statünün insana güven verdiğini düşünüyorlar. Orada pazarlanan şey ürün değil, statü aslında. İsterse harvard mezunu olsun, ben alacağım ürüne bakarım.
Milletvekilinden ikinci el RX 6600 diye mining yapılmış kartınızı kolayca satabilirsiniz konu araba olunca mantıklı gibi geliyor ama değil öyle alıştırılmış düzen.
Mesela makine mühendisinden motor diye satan ben mühendisim motorum temizdir iması vermeye çalışıyor polisten konsol ben polisim güvenilirim imajı vermeye çalışıyor kısaca özeti bu.
Mesela makine mühendisinden motor diye satan ben mühendisim motorum temizdir iması vermeye çalışıyor polisten konsol ben polisim güvenilirim imajı vermeye çalışıyor kısaca özeti bu.
Bence bu kadar agresif olmaya gerek yok, ben onları üstü kapalı olarak malını öne çıkarma taktiği olarak değerlendiriyorum.
Örneğin "doktordan" yazan kişinin "Arabayı kullanacak çok zamanım olmadı, az yıprandı." veya "memurdan" yazan kişinin "İşe gidip gelmek için ve ayda bir hafta sonu kullandım." gibi cümleleri çaktırmadan söylemesi gibi geliyor.