Hicbir ilacın veya asının garantisi olmaz kardeşim. Yıllardır kullanılanların bile sorunu yan etkisi cikabilir. %100 garanti bekleyen arkadaş bu yüzden boşuna bekler. Ası olup olmaması kendi bileceği bir şey ama sebeb(garanti)bu olmamali.
Hicbir ilacın veya asının garantisi olmaz kardeşim. Yıllardır kullanılanların bile sorunu yan etkisi cikabilir. %100 garanti bekleyen arkadaş bu yüzden boşuna bekler. Ası olup olmaması kendi bileceği bir şey ama sebeb(garanti)bu olmamali.
Ama o ilacı alırken farkındaysan daha az yan etki çıkıyor çıkanlarda olasıklarıyla beraber kağıtta yazıyor ama aşı olup kalp kriziyle ölen akrabam var. 2 tane aşı olup korona olan akrabam var
Aşı olmayı istemiyorum kardeşim yani bu kadar mı zor içinde ne olduğu belli değil uzun vadede etkisi belli değil bünyem dayanıklı mi dayanıklı sorumluluk benim bugün bir... Aşı olmadım diye küfür ediyor laf yok..