shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 28 Şubat 2021 #31 Hala fanboy gibi savunmanın manası yok. Zamanında popülerdi şimdi çöp oyun. 341346 dedi: Ne yani bağırdı diye oynamayalım mı? Genişletmek için tıkla... Sen dedin ki kanıtla kanıtlandı. Ayrıca yerinde olsam hakaret etmem report için yer arayan arkadaş çok.
Hala fanboy gibi savunmanın manası yok. Zamanında popülerdi şimdi çöp oyun. 341346 dedi: Ne yani bağırdı diye oynamayalım mı? Genişletmek için tıkla... Sen dedin ki kanıtla kanıtlandı. Ayrıca yerinde olsam hakaret etmem report için yer arayan arkadaş çok.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #32 341346 dedi: Ne yani o mal bağırdı diye oynamayalım mı? Genişletmek için tıkla... Hani az önce "5 yaşındakilerin oynadığını kanıtla bakim" dedin ya ondan.
341346 dedi: Ne yani o mal bağırdı diye oynamayalım mı? Genişletmek için tıkla... Hani az önce "5 yaşındakilerin oynadığını kanıtla bakim" dedin ya ondan.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 28 Şubat 2021 #33 PUBG Mobile'nin oyuncu sayısı PUBG Lite'a göre daha fazla. PUBG Mobile'nin oynanma sebebi hem ücretsiz olması hem de daha popüler olması.
PUBG Mobile'nin oyuncu sayısı PUBG Lite'a göre daha fazla. PUBG Mobile'nin oynanma sebebi hem ücretsiz olması hem de daha popüler olması.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 28 Şubat 2021 #34 AXCHNEER dedi: Grafikleri sona alınca görürsün asıl grafiği. Oyuncu sayısı da hiç az değil çünkü basar basmaz oyun bulduğunu hatırlarım. Ve 6800XT ile 20 FPS oynayacağına PUBG Lite'da Ultra'da +60 FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam hile var ve eğer takımlı girersen takım arkadaşın keyfe keder seni öldürebiliyor ve banlanmıyor.
AXCHNEER dedi: Grafikleri sona alınca görürsün asıl grafiği. Oyuncu sayısı da hiç az değil çünkü basar basmaz oyun bulduğunu hatırlarım. Ve 6800XT ile 20 FPS oynayacağına PUBG Lite'da Ultra'da +60 FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam hile var ve eğer takımlı girersen takım arkadaşın keyfe keder seni öldürebiliyor ve banlanmıyor.
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 28 Şubat 2021 #35 Arkadaşının bilgisayarı yoksa beraber PUBG oynayabilmek için emülatörden giriyor olabilir.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #36 Ben şahsen telefondan oynayamadığım için emülatörden oynuyorum. Ayrıca param olsaydı bilgisayardaki PUBG'yi oynardım.
Ben şahsen telefondan oynayamadığım için emülatörden oynuyorum. Ayrıca param olsaydı bilgisayardaki PUBG'yi oynardım.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #37 Üstünlük sağlamak için klavye mouse her zaman telefondaki tuşlardan daha iyi kontrol sağlar bu sayede mobilden oynayan herkesi biçer geçersin. Arthur_Callahan dedi: Ben şahsen telefondan oynayamadığım için emülatörden oynuyorum. Ayrıca param olsaydı bilgisayardaki PUBG'yi oynardım. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite var hocam o da ücretsiz sadece pc de var ayrıca.
Üstünlük sağlamak için klavye mouse her zaman telefondaki tuşlardan daha iyi kontrol sağlar bu sayede mobilden oynayan herkesi biçer geçersin. Arthur_Callahan dedi: Ben şahsen telefondan oynayamadığım için emülatörden oynuyorum. Ayrıca param olsaydı bilgisayardaki PUBG'yi oynardım. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite var hocam o da ücretsiz sadece pc de var ayrıca.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.562 Çözümler 83 28 Şubat 2021 #38 DenizGuldiken dedi: Üstünlük sağlamak için klavye mouse her zaman telefondaki tuşlardan daha iyi kontrol sağlar bu sayede mobilden oynayan herkesi biçer geçersin. Genişletmek için tıkla... Sunucular aynı değil.
DenizGuldiken dedi: Üstünlük sağlamak için klavye mouse her zaman telefondaki tuşlardan daha iyi kontrol sağlar bu sayede mobilden oynayan herkesi biçer geçersin. Genişletmek için tıkla... Sunucular aynı değil.
Enes Görmez Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #39 Ahlunis dedi: PUBG Lite'ya da PUBG oynamak yerine neden bilgisayardan bu oyunu oynuyorlar, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Zevk ya da sistem kötüdür ya da büyük ekrandan görüş açısı olabilir çok neden var ama en temeli zevk.
Ahlunis dedi: PUBG Lite'ya da PUBG oynamak yerine neden bilgisayardan bu oyunu oynuyorlar, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Zevk ya da sistem kötüdür ya da büyük ekrandan görüş açısı olabilir çok neden var ama en temeli zevk.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #40 Furkan1461 dedi: Sunucular aynı değil. Genişletmek için tıkla... Bunu şuan öğreniyorum .