Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 16 Mart 2021 #61 Ahlunis dedi: PUBG Lite ya da PUBG oynamak yerine neden bilgisayardan bu oyunu oynuyorlar, anlamadım. Genişletmek için tıkla... PC'ler PUBG Mobileyi daha rahat açıyor diye. Ve bedava.
Ahlunis dedi: PUBG Lite ya da PUBG oynamak yerine neden bilgisayardan bu oyunu oynuyorlar, anlamadım. Genişletmek için tıkla... PC'ler PUBG Mobileyi daha rahat açıyor diye. Ve bedava.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.470 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 16 Mart 2021 #62 Gördüğüm kadarıyla kimse değinmemiş. Bilgisayarda fare kullanmak çok büyük avantaj olmuyor mu?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 16 Mart 2021 #63 Vavien. dedi: Gördüğüm kadarıyla kimse değinmemiş. Bilgisayarda fare kullanmak çok büyük avantaj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ama Mausela oynayana mausela oynayan denk geliyor.
Vavien. dedi: Gördüğüm kadarıyla kimse değinmemiş. Bilgisayarda fare kullanmak çok büyük avantaj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ama Mausela oynayana mausela oynayan denk geliyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #64 tıraktor dedi: DX 11 kısıtlılığı bir eksi olabilir ancak şu an 7-8 yıllık bilgisayarlar bile oyunu oynatabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdirse başından kalkmam.
tıraktor dedi: DX 11 kısıtlılığı bir eksi olabilir ancak şu an 7-8 yıllık bilgisayarlar bile oyunu oynatabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdirse başından kalkmam.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #65 Lowell1 dedi: PUBG paralı. PUBG Lite'nin oyuncu sayısı az grafikleri çöp. PUBG Mobile oyuncu sayısı daha fazla daha popüler daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında pubg lite'ın grafikleri pubg mobile'den daha iyi.(Oynamış biri olarak söylüyorum.)
Lowell1 dedi: PUBG paralı. PUBG Lite'nin oyuncu sayısı az grafikleri çöp. PUBG Mobile oyuncu sayısı daha fazla daha popüler daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında pubg lite'ın grafikleri pubg mobile'den daha iyi.(Oynamış biri olarak söylüyorum.)
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 28 Mart 2021 #66 Daha az yer kapladığından ve nişan desteği olduğundan olabilir. Kolsuz ise denecek bir şey yok.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #67 PUBG Lite'nin güncelleme desteği kesildi. Oyun hilecilerle dolu. PUBG Mobile de oynu b"kun laciverti. Ama güncelleme alıyor.
PUBG Lite'nin güncelleme desteği kesildi. Oyun hilecilerle dolu. PUBG Mobile de oynu b"kun laciverti. Ama güncelleme alıyor.
benabuzittin Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #68 GamerAPDI dedi: PC PUBG beceremeyip Mobile'den devam etmişlerdir. Bence de bayağı saçma, özellikle 8-13 yaş arası böyle. Genişletmek için tıkla... Aga bende bir deneyim dedim. Aşırı cringe bir kilitle var ve oyun basit. Taç 3'e kadar kastım her maç hile olabiliyor. Şu an PC alamadığım için kaliteli oyun arıyorum ama yok.
GamerAPDI dedi: PC PUBG beceremeyip Mobile'den devam etmişlerdir. Bence de bayağı saçma, özellikle 8-13 yaş arası böyle. Genişletmek için tıkla... Aga bende bir deneyim dedim. Aşırı cringe bir kilitle var ve oyun basit. Taç 3'e kadar kastım her maç hile olabiliyor. Şu an PC alamadığım için kaliteli oyun arıyorum ama yok.
Caelum362 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 İ5-12450H 16GB RAM (Excalibur G870.1245-BVA0X-B) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2021 #69 Sistemi kötü olabilir ve zevk meselesi bir şey diyemezsin.