İnsanlar Neden Böyle?

Az mesajlı insandan korkacaksın gibi ifadeler, forum kültürüne yakışmayan ifadelerdir.

Eğer buraya gerçekten bilgi paylaşmaya gelmediyseniz diyecek bir şey yok.

Problem, problemdir. Konu da konudur. Bu işin mesajı yok. 5000 mesajlı biri açınca herkes sorunu çözmeye odaklanıyor, ama yeni üye olmuş birisine kimse yardım etmiyorsa orada bir sorun var demektir. Sizlerden ricam, böyle bir düşünceye kapılmamanız. Sizler de 600 mesajla kayıt olmadınız sonuçta.

@Jira benzeri bir olayı ben sürekli yaşıyorum. Belirli güzide markaları almayın deyince insanlar hemen bana saldırıyor. Bundan da rahatsızlık duyuyor muyum evet ama sakin kalmak önemli Hele hele moderatörseniz.

Bu markalar bu kullanıcılar için varlar. Sonuçta herkes kaliteli mal üretmek zorunda değil. Parasını çöpe atmak isteyen insanlar için de bir pazar olmalı.

Son düzenleme:

Adam sorunusunu sormuştur açıklarsın şöyle böyle diyorsan bence uzatmıcan onu anladım ben, zaman kaybından başka bir şey değil çünkü.

Çok uzatırsa aldırın gitsin. Yine sen bilirsin ama seklinde açıklama yapın. Tartismaya girmeyin. Bir musibet bin lafa bedeldir. Alsin ve pisman olsun.

@Mert Fikre katılmak zorunda değil. Ben kötülerim de, övebilirim de. Kendi kafasındaki fikirle çakışıyorsa katılmıyorum, bence iyi ürünler üretiyor ve fiyatlarını hak ediyor deyip geçsin. Yok fanboysun, busun, şusun deyince karşı tarafta kışkırtılıyor.

Sadece bana karşı değil. Konudaki bütün mesaj yazan kişilere adam bir kulp bulup söylemiş.

Burada kimse kimseden bir şey talep etmiyor yardım karşılığında. Üstüne insanlar zamanlarını harcıyor konu sahibine ''daha iyi bir tavsiye'' nasıl verebilirim diye. Böyle tavrı kim takınırsa takınsın, ister 10 yıllık üye olsun ister 2 günlük. Ben de tavrımı korum, ceza yersem de yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…