İnsanlar neden düğünleri dışarıda yapar

Evet. Gider
Sokak düğünlerine ölüm Acayip kafa şişiriyorlar.

Parasının olmaması başkalarını istediği gibi rahatsız edeceği anlamına gelmiyor değil mi?
Öyle bir yaziyorsunuz ki sanki sokak dügünü yapanlarin amaclarinin insanlari rahatsiz etmek gibi gizli bir görevi var sanki
Ayrica elbette kimse taviz vermek zorunda degil ben görmek istedigimi ve olmasi gerekeni söylüyorum. Yoksa dilerseniz yasal haklarinizi sonuna kadar kullanmakta özgürsünüz
Evet. Gider
Sokak düğünlerine ölüm Acayip kafa şişiriyorlar.
Ileride evlenmek istersen ama paran olmayinca sana ceyrek bile takmam ben de

Ya silah patlatmak gibi bir edepsizliğe başvuracağına insan gibi torpil patlat, ne bileyim, kızkaçıran yak. Silah patlatacaksanız da Arnavutları çağırın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yuhh be! Sondaki adam Kalaşnikof çıkartıyor...

Düğün adı altında sesli işkence. Gerçekten ses oradan duyuluyorsa şikayet et. Bizim burada gece 12 den sonra yüksek sesli müzik yapan bir kafe vardı şikayet ettik, sonuç artık geceleri yapmıyorlar.

Zaten düğün yapmayı düşünmüyorum. Ortalama 50 kişilik açık bir yerde insanlardan uzakta küçük bir kutlama gibi bir şey yapmak var kafamda

Para için evlenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…