İnsanlar ölmeden önce nasıl şehadet getiriyor?

arda211

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar evet insanlar ölürken hastanede ya da evde fark etmez şahadet getiriyorlar hepimiz getireceğiz elhamdülillah ama nasıl ölecegini anlayip da şahadet getiriyor yani onu soruyorum nasıl anlıyor ölecegini?

Öleceğini anlamıyorsun. Kendini kotu hissedersin o zaman dersin ki ölüyorum herhalde. Duanı edersin. Ölürsen şehadet ile ölmezsen de devam.

Arkadaşlar evet insanlar ölürken hastanede ya da evde fark etmez şahadet getiriyorlar hepimiz getireceğiz elhamdülillah ama nasıl ölecegini anlayip da şahadet getiriyor yani onu soruyorum nasıl anlıyor ölecegini?

Eğer üstün bir şekilde kalp atışını duyabiliyorsan durduğunu anlayan adamlar var ama azraili gördükleri içinde olabilir.

İnsanlar değil de müslümanlar olarak değiştir bence konunu. Zira İnsanlar ölürken şehadet getirmiyor.

Azraili görme vs. ile ilgisi yok. Vücut son anda bi çaba ile adrenalin vb. hormonları salgılıyor hayata tutunmak için. O arada kalbin çok hızlı attığı ve heyecanlandığın için elindeki tek umut olan dini inanca sarılıp dininin gerektirdiği şeyleri yapıyorsun.

Eğer vücudun haklıysa ve ölmeden önceki son çırpınışsa zaten ölüyorsun.
Yok vücudun yanılmışsa zaten hayatına devam ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…