İnsanlar sigara içerken neden havalara girer?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  

Çevremdeki birçok insan ya da yürürken bile sigara içen kişiler o sigarayı içtikleri zaman bir havaya trip atar gibiler neden ?

Hiç bir olayı yok boş boş işler çok takma hiçte meraklanma kardeşim. Kendilerine zarar veriyorlar benim de çevremde öyle tipler var. Bütün kızlar, tüm dünya onu izliyormuş gibi davranıyor ama kimse kimseye sigara içiyor ya çok havalı vs demez hatta aptal kendine zarar veriyor derler.

Çevremdeki birçok insan ya da yürürken bile sigara içen kişiler o sigarayı içtikleri zaman bir havaya trip atar gibiler neden ?
Kendine zarar verdiği için kendiyle gurur duyuyor. Eskiden kendilerini jiletleyenler de vardı, onlarda kolları falan açık gezerdi. Sebep yine aynı, ilgi çekmek.

Sigara içenlerin büyük bir kısmı özenti de ondan. Size saçma gelebilir ama Kurtlar Vadisi'nin çoğu genci sigaraya başlattığına eminim. Polat ve Çakır gibi sigara içmeye çalışan çok insan gördüm.

Merakım yok zaten çok kasıntı duruyorlar sinir bozucu ve gülünç bir durum

Duman, gözümüze girmesin diye kısıyoruz, o sırada ciddi bir şeyler düşünüyoruz gibi bir görüntü oluşuyor. Bundan olabilir.
Hocam havada rüzgar topa ölü yaprak vuruşuna sokar göze değmez etmez hepsi öyle değil fakat çoğunlugu öyle yani

Sizin bahsettiğiniz kesim muhtemelen ergenler @CoolStuff'ın söylediği şey de doğru tabi.
Ergenler zaten ayrı bir konu hocam onları saymıyorum sigarayla sarhoş falan oluyorlar anlamadım nasıl bir hassasiyet varsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…