Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #21 Tarkov5 dedi: S ile başlayan kelime geçtiği için dedim. Genişletmek için tıkla... Seks kelimesinin argo bir anlamı yoktur hocam.
Tarkov5 dedi: S ile başlayan kelime geçtiği için dedim. Genişletmek için tıkla... Seks kelimesinin argo bir anlamı yoktur hocam.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #22 Tarkov5 dedi: S ile başlayan kelime geçtiği için dedim. Genişletmek için tıkla... Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki?
Tarkov5 dedi: S ile başlayan kelime geçtiği için dedim. Genişletmek için tıkla... Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 2 Ocak 2022 #23 @Recep Baltaş Font büyümesine bağlı olarak ben ikna oldum gibi o yoruma. Büyük harfle yazsaydı kesin derdim ama yapmamış.
@Recep Baltaş Font büyümesine bağlı olarak ben ikna oldum gibi o yoruma. Büyük harfle yazsaydı kesin derdim ama yapmamış.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #24 Bana gore cekici geliyor tum makul yerler hepsini deneme yanilmayla denerdim.
Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #25 Recep Baltaş dedi: Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki? Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha önce buna benzer bir şeyden başka forumda ban yemiştim o yüzden kullanmak istemedim.
Recep Baltaş dedi: Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki? Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha önce buna benzer bir şeyden başka forumda ban yemiştim o yüzden kullanmak istemedim.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 2 Ocak 2022 #26 Recep Baltaş dedi: Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki? Genişletmek için tıkla... Magazin kapağı koymuştum, kadın bikinili diye ceza almıştım. Şüphelerim var.
Recep Baltaş dedi: Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki? Genişletmek için tıkla... Magazin kapağı koymuştum, kadın bikinili diye ceza almıştım. Şüphelerim var.
Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #27 Re Malaka dedi: Magazin kapağı koymuştum, kadın bikinili diye ceza almıştım. Şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Konu duruyor mu?
Re Malaka dedi: Magazin kapağı koymuştum, kadın bikinili diye ceza almıştım. Şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Konu duruyor mu?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #28 Recep Baltaş dedi: Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki? Genişletmek için tıkla... Üsluptan sıkıntı çıkıyor hocam bazen, kelimelerin üzerinde oyun oynamak meşaketli oluyor. İçgüdülerle. Günümüz içinse pornografik içerik, internet gibi şeyler söylenebilir belki.
Recep Baltaş dedi: Niye? Burası badem bıyıklıların kontrolünde olan havuz medyası mı ki? Genişletmek için tıkla... Üsluptan sıkıntı çıkıyor hocam bazen, kelimelerin üzerinde oyun oynamak meşaketli oluyor. İçgüdülerle. Günümüz içinse pornografik içerik, internet gibi şeyler söylenebilir belki.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #29 Re Malaka dedi: Magazin kapağı koymuştum, kadın bikinili diye ceza almıştım. Şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Bulmadım. Uyarıyı ve fotoyu görmek lazım.
Re Malaka dedi: Magazin kapağı koymuştum, kadın bikinili diye ceza almıştım. Şüphelerim var. Genişletmek için tıkla... Bulmadım. Uyarıyı ve fotoyu görmek lazım.