İnsanlar WhatsApp kullanmak zorunda mı?

Kullanmak zorunda değilsiniz ama onlarda sizi kaybetmek istemez illa bir bildikleri vardır ki böyle sözleşme çıkardılar bip veya Telegram'ın böyle bir sözleşme çıkarmayacağı ne malum.
Ben direkt bu mesajlaşma uygulamalarına karşıyım. Telegram daha tehlikeli. Rusların olduğu bir program.

WhatsApp elbette zorunlu değil. Ve kimse kalkıp da ''Kardeşim biz ödevi WhatsApp grubuna attık kullanmak zorundasın beni bağlamaz'' diyemez. Çünkü bu bir zorunluluk değil.

Ben okul için kullanıyordum fakat yarın grup kapanıyor ve Bip'e geçiyoruz yarın WhatsApp denilen bu uygulamayı siliyorum.

Kullanmak zorunda değilsiniz ama onlarda sizi kaybetmek istemez illa bir bildikleri vardır ki böyle sözleşme çıkardılar bip veya Telegram'ın böyle bir sözleşme çıkarmayacağı ne malum.

Aynen öyle onlarda bir sözleşme çıkarmayacak diye bir şey yok yani.

Mark Zuckerbeg'in ne kadar zeki olduğu anlaşılır buradan. Adam ilk başta herkesi uygulamaya alıştırdı. Sonra birden önümüze sözleşme koydu. Herkesin de aynı anda farklı bir uygulamaya geçemeyeceğine için adam her şekilde karlı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…