İnsanlar yakışıklı olduğumu söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam aynı şekilde çevremdekiler bana yakışıklı diyor ama ben hiç yakışıklı biri olduğumu düşünüyorum. 8. sınıftayken yani 5, 6 sene önceydi herhalde arkadaşlarım gizlice ... kızın beni sevdiğini konuşuyorlardı. Çok utangaç biriyim yolda yürürken karşımdan kız geçince utangaçlık basıyor beni ya da tanıdığım birisi olsun fark etmiyor karşı cinsin yüzüne bilene bakamıyorum utangaçlıktan isterse akrabadan biri olsun yok hemen utanmaya başlıyorum. Kendi yaşlarımdan birisi olunca.

Kızın sana her gün iyi akşamlar demesi bir şey anlam ifade etmiyor, bunun nedeni Türkiye'de kaynaklanan bir sorun kız merhaba deyince kesin benden hoşlanıyor triplerine giriyorsun girme, üzülürsün, özgüvensizlik %90 kendini beğenmeme durumundan kaynaklanıyor. Milletin seni beğenmesi önemli değil senin kendini beğenmen önemli, geç aynanın karşısına sürekli kendine bak ben buyum diyerek kabullenmeye çalış, eğer hala geçmezse doktorun dediği gibi üst düzey ilaçlara geçilecek mecbur.

Başlığı da düzeltmeni öneririm, çünkü konu depresyon ve anksiyete bozukluğu.

Hocam anlatmadıklarım da var diye belirttim yukarıda. Kız sürekli bana iltifat ediyordu. Sizce bu ne?

@sasi adama yalan söylüyorsun demedim boş yere çekiyorsun konuyu sana yürümüş olmuyor yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…