İnsanlara özelinizi nasıl anlatırsınız?

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Gün gelir ters düşersiniz sizi yaralamak için özel konularınızı sizi yaralamak için silah olarak kullanmayacağını nerden bilirsiniz? Örnek olarak kötü giden bir ilişkiniz var güvendiğiniz her kimse paylaştınız ama onla aranız kötü olduğunda duyduğunuz cümle sen daha adam akıllı ilişki yürütemiyorsun kimse seni sevmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel olan mesele, meseleyle ilgili kişilere özeldir bu yüzden anlatılmaz zaten.

İlişkide bir sorun olduysa partnerimle benim aramda kalır, halledeceksek ikimiz kendi saf düşüncemizle hallederiz - başkasının gelip de bu konuyu yorumlamasına ihtiyaç yok ve olmamalı. Benzer şeyler aile, maddi manevi her türlü mesele için geçerli.

Ayrıca bunun sebebi de size karşı zaaf olarak kullanılma potansiyeli olmamalı. Kendi özsaygınızla özel meselelerinizle baş başa kalabilmelisiniz, karşı taraftan da aynısını beklemelisiniz. Doğrudan yönlendirilmiş olmasanız bile başkalarının söyleyecekleri aklınızda kalıp dolaylı bir etki yapabilir kararlarınızda, daha sonra da bundan pişmanlık duyabilirsiniz.

Gün gelir ters düşersiniz sizi yaralamak için özel konularınızı sizi yaralamak için silah olarak kullanmayacağını nerden bilirsiniz? Örnek olarak kötü giden bir ilişkiniz var güvendiğiniz her kimse paylaştınız ama onla aranız kötü olduğunda duyduğunuz cümle sen daha adam akıllı ilişki yürütemiyorsun kimse seni sevmiyor.
Ya hiç anlatmazsın ya da üstü kapalı anlatırsın. Ben şahsen özelimi söyledim de istememe rağmen gayet de sevdiğim (ve onlarında beni sevdiği) arkadaşlarım hala benimle ara sıra dalga geçmek için kullanıyor. Çabuk unutan birisiyse belki söylenebilir ama genel olarak özel, özel kalmalı.

Zamanında çok fazla anlattım dost bildiğim insanlara, cezasını da çektim. O yüzden artık kimseye bir şey anlatmıyorum. Bence anlatılmamalı.

Gün gelir ters düşersiniz sizi yaralamak için özel konularınızı sizi yaralamak için silah olarak kullanmayacağını nereden bilirsiniz? Örnek olarak kötü giden bir ilişkiniz var güvendiğiniz her kimse paylaştınız ama onunla aranız kötü olduğunda duyduğunuz cümle sen daha adamakıllı ilişki yürütemiyorsun kimse seni sevmiyor.

Bunun belirtisi yok ki. Kız mı erkek mi değişir. Ama senden ek para istemiyorsa seni ayağına çağırıp durmuyorsa seni konuşurken mutlu ediyorsa doğru kişidir. Aslında doğru kişi yoktur kişiler birbirini tamamlaya biliyorsa seveni bulmuşsundur. Ama unutma, her seven uzun süreli kalmaz.

Zamanında çok fazla anlattım dost bildiğim insanlara, cezasını da çektim. O yüzden artık kimseye bir şey anlatmıyorum. Bence anlatılmamalı.

Eksiklerinden vurulmazsan tamamlanamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun belirtisi yok ki. Kız mı erkek mi değişir. Ama senden ek para istemiyorsa seni ayağına çağırıp durmuyorsa seni konuşurken mutlu ediyorsa doğru kişidir. Aslında doğru kişi yoktur kişiler birbirini tamamlaya biliyorsa seveni bulmuşsundur. Ama unutma, her seven uzun süreli kalmaz.

Eksiklerinden vurulmazsan tamamlanamazsın.
Ben vurulmaktan da öte oldum hocam ama bir şekilde toparlandım :D . Yaşamadan maalesef bilemiyor insan.

Bu yaşıma kadar hiçbir kimseye özelimi anlatmadım anlatmamda çünkü insanlar meraklı olduğu için yanıt vermiyorum çünkü anlatmayı sevmiyorum. Hayatımı ailem dışında kimse bilmez bilemez. Sadece kendi hayatınız kendinizde kalsın başka kimseye anlatmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı