The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 20 Mart 2023 #11 Win9x dedi: Konuşurken karşı tarafın sıkıldığını fark ediyor musun? Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... İlk başta değilde sonradan fark ediyorum. Win9x dedi: Kafamda olan şüpheler arttı bunu okuyunca. Genişletmek için tıkla... Şüphe derken? Biraz açık bir şekilde söyler misin? Win9x dedi: Boş olarak görüyorlar sorduğun soruları muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Artık kolay kolay birine bir şey demiyorum. Bıktım artık bende. 1 haftadır tek kişiyi bile aramadım. Ne kızan var ne laf söyleyen.
Win9x dedi: Konuşurken karşı tarafın sıkıldığını fark ediyor musun? Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... İlk başta değilde sonradan fark ediyorum. Win9x dedi: Kafamda olan şüpheler arttı bunu okuyunca. Genişletmek için tıkla... Şüphe derken? Biraz açık bir şekilde söyler misin? Win9x dedi: Boş olarak görüyorlar sorduğun soruları muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Artık kolay kolay birine bir şey demiyorum. Bıktım artık bende. 1 haftadır tek kişiyi bile aramadım. Ne kızan var ne laf söyleyen.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 20 Mart 2023 #12 The Tribal Chief dedi: İlk başta değilde sonradan fark ediyorum. Şüphe derken? Biraz açık bir şekilde söyler misin? Artık kolay kolay birine bir şey demiyorum. Bıktım artık bende. 1 haftadır tek kişiyi bile aramadım. Ne kızan var ne laf söyleyen. Genişletmek için tıkla... Saatler sonra mı? Yoksa konuşmanın sonunda?
The Tribal Chief dedi: İlk başta değilde sonradan fark ediyorum. Şüphe derken? Biraz açık bir şekilde söyler misin? Artık kolay kolay birine bir şey demiyorum. Bıktım artık bende. 1 haftadır tek kişiyi bile aramadım. Ne kızan var ne laf söyleyen. Genişletmek için tıkla... Saatler sonra mı? Yoksa konuşmanın sonunda?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 20 Mart 2023 #13 Win9x dedi: Saatler sonra mı? Yoksa konuşmanın sonunda? Genişletmek için tıkla... Konuşma sonu.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 20 Mart 2023 #14 The Tribal Chief dedi: Konuşma sonu. Genişletmek için tıkla... Konuşman bozuk mu? Bana bozuk değil gibi geliyor. Böyle şeylerin etkisi oluyor benim gördüğüm. The Tribal Chief dedi: İlk başta değilde sonradan fark ediyorum. Şüphe derken? Biraz açık bir şekilde söyler misin? Artık kolay kolay birine bir şey demiyorum. Bıktım artık bende. 1 haftadır tek kişiyi bile aramadım. Ne kızan var ne laf söyleyen. Genişletmek için tıkla... Aklımda olan bir kişilik var. Zeki, farklı ama boş diyorlar o. Mizantropist oluyorlar yaşadıkları şeyler yüzünden.
The Tribal Chief dedi: Konuşma sonu. Genişletmek için tıkla... Konuşman bozuk mu? Bana bozuk değil gibi geliyor. Böyle şeylerin etkisi oluyor benim gördüğüm. The Tribal Chief dedi: İlk başta değilde sonradan fark ediyorum. Şüphe derken? Biraz açık bir şekilde söyler misin? Artık kolay kolay birine bir şey demiyorum. Bıktım artık bende. 1 haftadır tek kişiyi bile aramadım. Ne kızan var ne laf söyleyen. Genişletmek için tıkla... Aklımda olan bir kişilik var. Zeki, farklı ama boş diyorlar o. Mizantropist oluyorlar yaşadıkları şeyler yüzünden.