İnsanlardaki bu ego ne?

O mükemmelliği beni yıllardır tanıyan forumdaki bazı arkadaşlara da sormak lazım. Syper da demişti, mükemmellikten çok uzağım ama tekrar teşekkür ederim iyi düşüncen için.
@453476, gülenecek bir şey mi yazdım. Doğruyu yazınca gülmeniz ilginç gerçekten. Sadece bana gülün yeterli.

@Yararsız Üye, sizi sadece 1 aydır tanıyorum. Yazılarınızdan az çok nasıl insan olduğunuz belli oluyor. Çok güzel yazıyorsunuz . Sabaha kadar okurum yazılarınızı. Kitap çıkarsanız ilk ben alırım. Bunlar samimi düşüncelerim. Çok teşekkür ederim. Very Thanks . Kusura bakmayın yanlış kullanım oldu.

Son düzenleme:
Aniden kanka olur gibi demişsiniz de ona güldüm Amacım dalga geçmek VB. değil.

Lanse etmeye çalışmanıza gerek yok. Dalga geçmedim.
Dalga geçtiniz, bir insanın duygu ve düşüncelerini dile getirmesi kadar normal bir şey yoktur. Şaka yapıyorsam beraber güleriz. @Yararsız Üye, benim gibi insanlarla kanka olmaz. Ben sadece onun yazılarını okuyup ve güzel yazdığını söyledim. Bunda komik olan nedir? Komik olan birisi varsa o da benim. Teşekkürler...

Peki iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…