İnsanlardan uzak meslekler nelerdir?

Ozzcan

Decapat
Merhaba. Uzun süredir aklımda bir soru var. İleride iyi bir mesleğim olmazsa. Orta veya düşük maaşlı bir yerde çalışacağım. Ve çalışacağım insanlar belli. Bugün aptal şeylerle uğraşan, bilinçsiz ve saçma hareketlerde bulunan kişiler olacak. Ve ben böyle insanlara tahammül edemiyorum. Daha ekran başındayken bu kadar oluyorsa. İş yerimi düşünemiyorum. Bakın kendimi övmüyorum. Ama gençlik belli. Kendi gözlerimizle görüyoruz. Şimdi sorum şu, insanlarla daha az iletişim kuracağım, biraz daha yalnızlık gerektiren meslekler nelerdir?

Bu arada kamyon şoförlüğü düşünüyordum. Vazgeçtim. Ülkemizde verilen değer belli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21

Çok klasik olacak ama tırcı geldi aklıma.

Meslekler sınıf farkını doğurur.
Plaza kültürü ile sanayi kültürü bir tutulmamalı ya da Bebek semtindeki bir mekanla Fatih'te ki mekan bir tutulmamalı.
Toplumun belli kesimleri belli işleri yapıyor. Bu yüzden herkes ona göre meslek seçer.
Yalnızlık barındıran bence bir meslek yok. Para kazanmak için birine bir hizmet ve bir iş satmak zorundasınız. Her türlü insanla yine muhatap olmanız söz konusu.
Tır şoförü olsan yükü teslim edeceğin firmanın ahlaksızlığıyla uğraşabilirsin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…