İnsanları çok umursuyorum

Yaşından kaynaklı da olabilir. İleride her türlü geçiyor merak etme.

Umuyorum ki öyle olur.


Yaşadıgım şehir sebebiyle derdimi anlatabilecegim profesyonel bir insanı geçtim kafa dengi bir dostum yok. Beni anlayacağını düşündüğüm bir arkadaşım yok, umuyorum ki boş verebilirim veya yaşım ilerledikçe geçerde psikolojik desteğe ihtiyaç duymam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok duygusal bir insan olduğunuz için başınıza bu söyledikleriniz geliyor, aynı problemi ben de yaşıyorum. Olur olmadık şeyler de merhametli olma gibi bir sürü şey yaşıyorsunuzdur muhtemel. Bu problemleri aşabilmek için özgüveniniz gerçekten çok önemli, özgüveniniz iyi oldukça insanların ne dediklerini takmamaya başlıyorsunuz bir zaman sonra yoksa bir zaman sonra gerçekten çıkılmaz yola giriyorsunuz stres, kaygı gibi.
 
Hocam sohbet muhabbetiniz olsun ama arada bir bağ olmasın inanın değmez sonucu hep kırılganlık ile biter yakın arkadaşlar en iyisidir.

Normalde çok sosyal biriyim her insanı mutlu etmeye sevindirmeye çalışırdım fakat bundan sonra böyle yapmayacagım inşallah.
 
Normalde çok sosyal biriyim her insanı mutlu etmeye sevindirmeye çalışırdım fakat bundan sonra böyle yapmayacagım inşallah.

Hocam bende eskiden biraz böyleydim görüceğin tek şey nankörlük olur 10 insana iyilik yapsan 2 tanesi değerini bilir kalanı kullanmaya çalışır seni.
 

Gerçekten tam olarak bu durum ani sinirle bir arkadaşıma vurusam gün belki birkaç gün düşünürüm bu beni zayıf yapıyor ve zorbalıga maruz kalıyorum.

Hocam bende eskiden biraz böyleydim görüceğin tek şey nankörlük olur 10 insana iyilik yapsan 2 tanesi değerini bilir kalanı kullanmaya çalışır seni.

Artık eskisi gibi taviz vermeyeceğim inşallah başarabilirim.
 

Bunu tek düşünen ben miydim diyordum . Eskiden bende aynı sizin durumunuzdaydım.
 
Bunu tek düşünen ben miydim diyordum . Eskiden bende aynı sizin durumunuzdaydım.

Peki sizin bir tavsiyeniz var mı bu sorundan tam olarak kurtulayım ne kadar çok insan o kadar çok fikir.
 

Boşvermek çok yorucu olur. Kulak çınlaması gibi, etraf sessizleşince daha da baskın olur yorar. Psikolojik destek çok yaygın bir şey. İnsanlar ders programı yapmak için bile yardım alıyorken nasıl düşüneceğinin farkına varmak için almak çok daha iyi yerlere taşıyacaktır.

Seni anlayacak var mı bilemem ama dinleyecek insan vardır buna emin olabilirsin. Anlatmadan da kimsenin anlamasını beklemek karşındaki için de haksızlık olur. Verebileceğim en kolay tavsiye, günlük tutmak. Kendinizi anlayın, dinleyin. Sonra farklı adımlar atarak ilerleyebilirsiniz.
 
Peki sizin bir tavsiyeniz var mı bu sorundan tam olarak kurtulayım ne kadar çok insan o kadar çok fikir.

Adamına göre davranmalısın. Kim sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran. Ayrıca bazı şeyleri umursamamak gerekiyor. Mesela memleketinizi söylediğinde Kürt diye dalga geçiyorsa hiç söylemeyin daha iyi. Bizi sınıfta da millet birbirine Kürt vs. diyor. Bana deseler umursamam güler geçerim. Eğer bu konuları çok taktığınızı ve üzüldüğünüzü görürlerse daha da üstünüze gelirler. İşin özeti umursamayın gülün geçin.
 
Bugün uygulamaya çalıştım sevdigim bir kız var tek taraflı sadece onda bir istisna var hepinize teşekkürler dün teşekkür edemedim kısa bir süre engel yedimde.


 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…