Ağlatan değilde hüzünlendiren film olarak bu iki filmi söyleyebilirim. Birde Titanik'in son sahnesi ayrıca Yeşil yol ve Interstellar'ın sahnesi ve yazarken hatırladım her ne kadar komedi filmi olsada aile bağının önemini anlatan Click filminin sahnesi hüzünlendiriciydi.
Ben de her filmde ağlamam (kaç film izlediysem 14 yaşındayım ) ama yeşil yol bi başkaydı. Pi'nin yaşamında ise kaplanın o şekilde gitmesi gözümde yaş birikmiştirdi.
Pixar filmleri insanı dumur eder. Çizgi film diye gidersin, salya sümük ağlarsın. Özellikle UP! filminin daha 30. dakikasında göz yaşlarımı nereme saklayacağımı bilememiştim
Ağlamak değil de yüreğimde büyük bir hüzün bırakan film , Leon (Sevginin Gücü) adlı filmdir, dizilerden ise Breaking Bad ' in finalinde aynı hüznü yaşadığımı söyleyebilirim.