Ryzlandx Megapat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 152 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B660M-A D4 5333(O.C) i5 12400F RTX 3070 ADATA XPG Spectrix D41 TUF WD SN570 500GB Blue ASUS TUF GAMING 650B PSU Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #31 Ağladığım film olmadı ama beni hüzünlendiren filmler Léon Cesaretin var mı aşka Ghajini (Hint Filmi) Only you always ( G.kore sineması) güzel dram filmleri var tavsiye ederim örnk old boy
Ağladığım film olmadı ama beni hüzünlendiren filmler Léon Cesaretin var mı aşka Ghajini (Hint Filmi) Only you always ( G.kore sineması) güzel dram filmleri var tavsiye ederim örnk old boy
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 799 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2015 #32 Aynı yorum var fakat belirteyim aşırı öyle ağladığım söylenemez hatta izlerken ''ağlanılacak bir şey'' olmadığı düşüncesine kapıldığım Yeşil Yol, fakat sonlara doğru kötü olduğumu söyleyebilirim, aşırı duygulandım.
Aynı yorum var fakat belirteyim aşırı öyle ağladığım söylenemez hatta izlerken ''ağlanılacak bir şey'' olmadığı düşüncesine kapıldığım Yeşil Yol, fakat sonlara doğru kötü olduğumu söyleyebilirim, aşırı duygulandım.