İnsanların birbirine olan saygısının azalması

Artık o kaldı beynimin bir köşesinde. Ama tabi şu an takmıyorum. Ne diyim dayak attığı kadar Allah'ından bulsun diyorum.
Hocam benimde köyde okuduğum matematik öğretmenim öyleydi. Herkes matematiğe küsmüştü. O gün dedim kendime bende matematik öğretmeni olucam ve tüm herkese matematiği sevdiricem. Sonra mezun oldum ve okuduğum köy okulunda matematik öğretmenliğine başladım. harika bir duygu.

Bu oldukça muhteşem hocam.

Sınır kavgaları geldi aklıma .

Ah o eskiler bizde de kızla erkek konuşunca sınıfta sevgili sanıyorlardı ve klasik oooooo sesi. İnsan gerçekten cahil insanlarla sınanmamalı.

Ah o eskiler bizde de kızla erkek konuşunca sınıfta sevgili sanıyorlardı ve klasik oooooo sesi. İnsan gerçekten cahil insanlarla sınanmamalı.
Lisede olacağını sanmam ama lisede bile yapılıyorsa gerçekten olgunlaşma seviyesi az.

Kesinlikle öyle okul bize amacı daha çok akademik alanda eğitimler vermektir. Temel eğitimler aileden başlar. Ancak bazı velilere zor geliyor bu iş. Nasıl olsa öğretmen uğraşır diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…