507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 12 Aralık 2021 #101 EkmekArasiHDD dedi: Peki size böyle davrandığı için şu an pişman mı? Ya da diğer öğrencilere zamanında böyle davradığı için? Genişletmek için tıkla... Kendisi alzaymır hocam. Hatırlamıyor hiçbir şeyi.
EkmekArasiHDD dedi: Peki size böyle davrandığı için şu an pişman mı? Ya da diğer öğrencilere zamanında böyle davradığı için? Genişletmek için tıkla... Kendisi alzaymır hocam. Hatırlamıyor hiçbir şeyi.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.933 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 12 Aralık 2021 #102 507053 dedi: Kendisi alzaymır hocam. Hatırlamıyor hiçbir şeyi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun...
507053 dedi: Kendisi alzaymır hocam. Hatırlamıyor hiçbir şeyi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun...
507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 12 Aralık 2021 #103 EkmekArasiHDD dedi: Geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Sir Benjamin dedi: Bir rahatladım şurada var ya arşa erkenden erdim desem yalan olmaz, harika yapmışsınız hocam elleriniz dert görmesin. Saygıyı düzeltmenin tek yolu eğitim hocam, dinden önce ahlakı öğretmek yani. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam. Kusura bakmayın cevabınızı yeni fark ettim. Son düzenleme: 12 Aralık 2021
EkmekArasiHDD dedi: Geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Sir Benjamin dedi: Bir rahatladım şurada var ya arşa erkenden erdim desem yalan olmaz, harika yapmışsınız hocam elleriniz dert görmesin. Saygıyı düzeltmenin tek yolu eğitim hocam, dinden önce ahlakı öğretmek yani. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam. Kusura bakmayın cevabınızı yeni fark ettim.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 12 Aralık 2021 #104 507053 dedi: Maalesef öyle ama bu hep böyle gitmez. Saygı ve sevgi çok önemli şeyler ve biz neredeyse tamamen bu duyguları kaybettik. Genişletmek için tıkla... Düzeleceğini zannetmiyorum. En azından bu ülke için.
507053 dedi: Maalesef öyle ama bu hep böyle gitmez. Saygı ve sevgi çok önemli şeyler ve biz neredeyse tamamen bu duyguları kaybettik. Genişletmek için tıkla... Düzeleceğini zannetmiyorum. En azından bu ülke için.