slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 5 Ocak 2023 #11 Ülkemizdeki insanlar artık bıkmış durumda. Ülkemizin durumu ortada. Milletin psikolojisi darmadağın oldu. Bu arada benim de öyle. Bir süredir bende de bir şeyler var.
Ülkemizdeki insanlar artık bıkmış durumda. Ülkemizin durumu ortada. Milletin psikolojisi darmadağın oldu. Bu arada benim de öyle. Bir süredir bende de bir şeyler var.
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 7 Ocak 2023 #12 wontagadra dedi: Konuyla çok alakasız biliyorum ama yaşını merak ettim öğrenebilir miyim? Kötü bir niyetle sormuyorum. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım.
wontagadra dedi: Konuyla çok alakasız biliyorum ama yaşını merak ettim öğrenebilir miyim? Kötü bir niyetle sormuyorum. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım.