İnsanların Potansiyelimi Küçük Görmesi

Konuşanlara en güzel cevap konuştuklarını yedirerek verilir, tecrübeyle sabittir. Sana güvenilmemesinin veya arkanda destek hissetmemenin seni demoralize etmesine, azmini köreltmesine asla izin verme. Emin ol ki annesinden/babasından bile beklediği desteği görmeyen, "Sana güveniyoruz" sözünü hayatında hiç duymamış olan ve buna rağmen başarı merdivenlerini emin adımlarla çıkan birçok insan vardır. Sen sadece kendine odaklan, bırak millet konuşup dursun. En güzel cevabı zaten 'sahada' verirsin.

Çok teşekkürler size de.. Hayallerimden şu zamana kadar hiç vazgeçmedim, ne istediysem koparıp aldım, 13-14 yaşımda işe girip kendime PS3 aldığımı bile biliyorum.. Küçük küçük şeyleri çok başardım böylece.
Malesef insanların başarı algısı sadece para kazanmaktan ibaret olmuş. Keşke ufkumuz biraz daha açılsa keşke daha çok şeyleri kabul edip bunları bizden sayabilsek ama şartlar izin vermiyor malesef, kulaklarımı kapattım ve dinlemek istemiyorum insanları. Yakın zamanda bir tane bilgisayar alacağım ve eşek kadar adam oldun diyeceklerini bile duyar gibiyim ama rüzgar nereye eserse değil ben nereye çevirirse bu tekne gidecek [emoji2]

Kedi çok tüy dokuyormuş doğru mu? :kurnaz:
Şaka bir yana can olsun farketmez, yalnızlığımı gidereceğim ailemin bir üyesi yapacağım barınak şartlarından çıkarabilireceğim bir canlı da olur, yükü neyse altından kalkabilirim[emoji3]

Teşekkürler, bu yaşadığım olay bana büyük bir ivme verdi, harfi harfine uygulayacağım bunları.

Onlara göre sen her zaman suçlu olacaksın bunu bil yinede. Diyelimki kazandın iyi bir iş, eş, araba ve köpeğe sahipsin. Geldin çektin arabayı, parayı buldu hava atıyo diyecekler. Onlara bir bakış attın, görün edepsizi deyip saydıracaklar ama amca bir ihtiyacın varmı dediğinde "ııı yavrum şey" diyecekler. Sen çalış kazan. Hem motive olursun.

Cinsine göre değişiyor diyor veteriner ama yaz aylarında inanılmaz bir tüy döküşü başladı. Sağlık olsun yüzüne bakmayıp bir tarafını devirip yatması bile huzur verici.

Friedrich Nietzsche:
Kimsenin düşlerini küçümseme.
Bir çocuk uçmak isterse uçar.
Ve avuçlarından kuş misali kaçar.
Ardından bakakalırsın üzgün ve naçar...

Çok hoşuma giden dizelerden... Başkasının ne düşündüğünü kafaya takma. Cem Karaca, askere gidinceye kadar türkülere katlanamazmış. Komutanı ‘Bu sesle senden şarkıcı olmaz; gel sen bu sevdadan vazgeç‘ diye öğütleyince türkü söylemeye başlamış. 1967’de Hudey ve Emrah’la ortaya çıkan sanatçı, sonrasında yorumladığı halk müziğiyle dillerden düşmeyen eserlere imza atmış. Başka bir örnek; Asım Can Gündüz yabancılardaki adıyla awesome John, Türkiye'nin en iyi gitaristlerindendi. Kendisi gitara başlamadan önce parmaklarında oluşan rahatsızlıklardan dolayı doktorlar ona "herşey bitti" bu şekilde gitar çalamazsın demiştir. Eğer Asım Can Gündüz, doktorun dediklerine uysaydı sıradan biri olup çıkardı. Ama o, her karşı çıkana dik durdu ve azmi sayesinde en iyi gitaristlerden biri oldu. Sonuç olarak kimi boş boş konuşur kimisi de hayallerini gerçekleştirir. Hayallerini gerçekleştirmen dileklerimle...
Not: Asım Can Gündüz, geçen yaz vefat etti...

Belki okuyup bir şeye sahip olman yerine 26 yaşına kadar onlara çalışmanı sonrasında da bulacakları bir saf kızla itiraz etmeden evlenmeni istiyor olabilirler hahaha Sanki bir yandan da bu konuda cesaretini kırıp belki de korkutup yine kendileri için seni çalıştırmayı düşünüyor olabilirler, birçok baba bu şekilde düşünüyor çocuk 16 yaşına gelince veririm bir işe çalıştırırım parasını yerim oh mis diyorlar veya koyarım bilgisayarı önüne asosyal olur alır parasını çatır çatır yerim asosyal olduğu için sesini çıkartamaz misali düşünüyorlar maalesef. Hakkınıza sahip çıkınca da ben babayım ayakları yaparlar ki: tamamen duygu sömürüsüdür. Siz zaten kendinizi kanıtlamışsınız bence hala bu konuda uğraş sarfetmeyin böyle bir davranış görüyorsanız işin altında başka bir şey olduğu kesin. Bu ülkenin babası için çalışan amelelere ihtiyacı yok siz bizim milli değerimizsiniz, içinizdeki başarma isteğinin kırılmasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…