İnsanların sorunu ne?

kuzey12345

Decapat
Daha fazla  
Yahu kısaca anlatayım. 1 saniye farklı ortama girince afedersiniz kalça görmüş gibi bakan insanların problemi nedir sizce? Düşüncelerinizi bekliyorum. (Not: Bu durum yüzünden sosyal anksiyetem var) Yani bir şey söyleyecekler gibi duruyorlar ama söylemiyorlar. Tipime bakınca çirkinim fakat diğer insanlar yakışıklı olduğumu söylüyor. Yani sorun bende de değil.

Sizi tanımaya ve anlamaya çalışıyorlar, bu kadar agresif olmanıza gerek yok. Sosyal anksiyeteniz bu yüzden değil de sosyal anksiyeteniz olduğu için size öyle geliyor.

Hiçbir zaman sana öyle falan gelmez, onlar seni dizginlemek için kurmaca yapmacık hikayeler. Genel olarak insanlar sorunludur.

Çirkin olduğunu düşünüyorsan kendine özen göster giyimini düzelt kendine bakım yap kiloluysan kilo ver spor yap fit bir görünüme sahip ol güzel kok.(bunları yapınca insanlar sana daha yakın olur ama sen bilirsin dostum boş şans)

Evet ya. Bazı ergen kızlar gülüyor bile o derece.
Aynılarını yaşadım dostum. Sırf onlardan gerek tarz, gerek tip, gerek konuşma tarzı olarak farklıyım diye, deli, psikopat, ruh hastası gibi ithamlara maaruz kaldım. Sorsan kendi kafamda kuruyorum ama. Hadi be!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…