bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 6 Mart 2025 #1 Merhaba. Günlük hayatta insanlarla arkadaşlarımla yan yana geldiğimde konuşacak bir şey arıyorum ama bulamıyorum. Ne hakkında konuşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
Merhaba. Günlük hayatta insanlarla arkadaşlarımla yan yana geldiğimde konuşacak bir şey arıyorum ama bulamıyorum. Ne hakkında konuşabilirim?
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 6 Mart 2025 #2 bayram.celik1 dedi: Merhaba. Günlük hayatta insanlarla arkadaşlarımla yan yana geldiğimde konuşacak bir şey arıyorum ama bulamıyorum. Ne hakkında konuşabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar, okuduğunuz bir kitapta olan ilginç bir şey, gündem, siyaset, haberler, futbol, veya x olsa ne yapardın, adada yalnız kalsan yanına ne alırdın falan açabilirsiniz konu.
bayram.celik1 dedi: Merhaba. Günlük hayatta insanlarla arkadaşlarımla yan yana geldiğimde konuşacak bir şey arıyorum ama bulamıyorum. Ne hakkında konuşabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar, okuduğunuz bir kitapta olan ilginç bir şey, gündem, siyaset, haberler, futbol, veya x olsa ne yapardın, adada yalnız kalsan yanına ne alırdın falan açabilirsiniz konu.