Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Evden dışarı çıkamıyorum, süt almaya bile çıkamıyorum, açık alanlar beni rahatsız ediyor. Özellikle benden başka kişilerin olduğu yerlerde terliyorum, nefes almam zorlaşıyor çok tedirgin oluyorum kimseyle konuşamıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
Evden dışarı çıkamıyorum, süt almaya bile çıkamıyorum, açık alanlar beni rahatsız ediyor. Özellikle benden başka kişilerin olduğu yerlerde terliyorum, nefes almam zorlaşıyor çok tedirgin oluyorum kimseyle konuşamıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
Ulz Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #2 Aile bireyin yok mu derdini anlatacak?
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 Ulz dedi: Aile bireyin yok mu derdini anlatacak? Genişletmek için tıkla... Biliyorlar zaten böyle olduğumu.
Ulz dedi: Aile bireyin yok mu derdini anlatacak? Genişletmek için tıkla... Biliyorlar zaten böyle olduğumu.
Ulz Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #4 Mr.bugatti dedi: Biliyorlar zaten böyle olduğumu. Genişletmek için tıkla... Yardım etmiyorlar mı?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 5 Nisan 2023 #5 LoL oynuyor musunuz?
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #6 Ulz dedi: Yardım etmiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmıyorlar. Hollywoo dedi: LoL oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayatımda LoL oynamadım ve oynamayı da düşünmüyorum açıkçası.
Ulz dedi: Yardım etmiyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmıyorlar. Hollywoo dedi: LoL oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayatımda LoL oynamadım ve oynamayı da düşünmüyorum açıkçası.
Ulz Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #7 Mr.bugatti dedi: Bir şey yapmıyorlar. Hayatımda LoL oynamadım ve oynamayı da düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Açık alanda rahatsız olman saçma 100 kişiden kim seni takar ki.
Mr.bugatti dedi: Bir şey yapmıyorlar. Hayatımda LoL oynamadım ve oynamayı da düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Açık alanda rahatsız olman saçma 100 kişiden kim seni takar ki.
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #8 Ulz dedi: Açık alanda rahatsız olman saçma 100 kişiden kim seni takar ki. Genişletmek için tıkla... Bence de çok saçma ama yine de huzursuz oluyorum.
Ulz dedi: Açık alanda rahatsız olman saçma 100 kişiden kim seni takar ki. Genişletmek için tıkla... Bence de çok saçma ama yine de huzursuz oluyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Nisan 2023 #9 Ciddi oranda anksiyeten var. Bir psikologtan profesyonel destek alman şart.
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #10 Ellie Williams dedi: Ciddi oranda anksiyeten var. Bir psikologtan profesyonel destek alman şart. Genişletmek için tıkla... Kendim gidebilsem gitmeye çalışırdım ama maalesef gidemiyorum.
Ellie Williams dedi: Ciddi oranda anksiyeten var. Bir psikologtan profesyonel destek alman şart. Genişletmek için tıkla... Kendim gidebilsem gitmeye çalışırdım ama maalesef gidemiyorum.