İnsanlarla nerede tanışıyorsunuz?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Benim hayat artık tamamen ev-okul-internet Cafe'ye döndü. Normalde kızlarla nerede tanışıyoruz derken artık insanlarla nerede tanışıyoruz demeye başladım.
Üniversitedeyim ama herkesin tek aktivitesi kendi arkadaş grubuyla Cafe'de oturmak. Birileriyle ciddi ciddi nerede ve nasıl tanışıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok zorlanıyorum bu işlerde ama mesela parkta otururken bile biriyle tanışabilirsin, zor bir ihtimal ama olabilir. Örnek verdim.

Bende üniversitesi 1'e geçtim daha tanıştığım 2 kisi anca var onlarla da merhaba merhaba. Herkes ya sevgili yapmis onunla beraber ya kendi arkadaş grubu var. Millet nasıl birbirini buluyor anlamıyorum.

Bu arada kanka sen geçmişte de benzer konular açmışsın sanırım. Fazla mi arkadassiz kaldın.

Sosyal biri değilseniz durumunuz gayet normal. İnsanlar daha ilk haftadan arkadaş gruplarını belirliyor ve siz insanlarla kaynaşmaya gayret etmeyip sizle kaynaşılmasını beklediyseniz yalnız kalmanız normal. Şuraya git şuralarda takıl gibi tavsiyeler vermeyeceğim çünkü işe yaramaz. Sosyal hayatta aktif biri olmaya çalışın, zaten ister istemez bir çevreniz oluşacaktır. Sırf arkadaşlık için de değil, iş hayatında sosyal olmadan başarılı olmanız mümkün değil.

Genelde alkollü ortamda takılıyoruz arkadaşlarla, her defasında da ortamda yeni birileri de oluyor. O şekilde artıyor arkadaş sayısı.

Birkaç ay once amfiye ilk defa girdim ve arkadaşsiz kalacagimi hissettim. Zaten sosyal değildim bir de alkollü ortamlara girmeyi istemediğimden kimlerle arkadaş olacağımı bilemedim sonuçta bu oldu. Tip okuyorum zaten derslerde sinavlarda agir bir tane not isteyebilecegim çalışkan kiz tanidigim olsun isterdim.

Her arkadaş grubu kendi arasında anlaşan insanlardan oluşur, mesela siz alkol sevmezsiniz o grupta alkol kullanmayı çok seven olur, mizah anlayışı farklı olur siz alınırsınız bişey dense ama onlar alınmaz anlaşamazsınız, bu hayatta zor biriyseniz kriterleriniz varsa ve bu yaşınıza kadar kafa dengi adam pek bulamadıysanız iki ihtimal var, ya kafa yapınızı değiştirip bir yere ait olacaksınız ya da kendiniz olup çizginizi bozmadan yalnız yaşayacaksınız, bu yalnızlık değil ki asosyal hayat asla bunu kast etmiyorum az ve öz arkadaşın olsun yeter bence bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…