İnsanlarla tanışmada zorluk yaşıyorum

Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama kesinlikle yazın bir işte çalış. İletişim konuşa konuşa gelişen bir şey, esnaflığın bana getirisi hiç bir ortamda yalnız kalmamam ve tabi ki belli seviyede kültür birikimi edinmek çünkü insanlarla iletişim demek bir şeyler paylaşmak demek ,eğer paylaşacak bir şeyin yoksa tek düze sıkıcı bir arkadaşlıktan öte geçemezsin.

Peki bu gereksiz ve saçma olduğuna nerden vardınız. İnternetteki 3-5 kişinin yaptığı 10-15 saniyelik kişisel gelişim videolarından falan mı?
Bu istemsiz olan şeyler hocam.
Üniversite 2'yim hocam. Anlattığım kadar ağır bir şey değil ama hala devam ediyor işte.

Gezmen lazım. Çok samimi olduğun arkadaşın hiç mi yok?

Bu istemsiz olan şeyler hocam.

Üniversite 2'yim hocam. Anlattığım kadar ağır bir şey değil ama hala devam ediyor işte.
İletişim insanın doğasında var olan bir şey. Konuşmak isterken veya çalışırken bu kadar detaylı düşünmeyi bırakırsanız akıp gidersiniz diye düşünüyorum. Kendiniz olun ve söylemek istediğinizi söyleyin gitsin. Kırıcı ve saygısızca olmamak kaydı ile ne anlattığınızın bir önemi yok. Dinleyen dinleyecek ve eşlik edecektir zaten. Konuşmak güzeldir, tanışmak güzeldir, dilediğin gibi yap dilediğin gibi yaşa. Hayatından sorumlu olan tek kişi sensin, burada ki güzel arkadaşlarımın dediği gibi kendinle konuşarak başlayabilirsin. Sosyalleşmenin de çok faydası olur. Halısaha maçına git, internet kafeye, ps salonlarına, sınıfta ki kız arkadaşlarınla kahve içmeye git. Davet edilmiyorsan nazikçe davet et. Kantinden iki kahve al ve hoşlandığın kızın masasına otur. Ne istiyorsan onu yap, yeter ki kendini şartlama. Mutlu olacağın şekilde yaşa, insanların istediği şekilde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…