İnsanoğlunun Hayvanlara İşkence Etmesi

İnsan etten aldığı yararı eş olarak başka bir gıdadan tabii ki alamaz. Akıl var mantık var, elma ile armut hiç bir olur mu? Bu arada inanmayan arkadaşlar dini sözleri eleştireceğine görmezden gelsin. Adam sizi etiketleyerek veya gözünüze sokarak mı yazıyor bunları?

Hayvanlara böyle işkenceler edilip kesilmesi tabii ki doğru bir şey değil. Özellikle Kurban Bayramlarında bazı adamlar illa kendi hayvanı diye ben keseceğim derdinde. 50 TL verip işin ehline bırakacağına hayvana son nefesinde eziyet, zulüm çektiriyorlar.

Hayvanlara eziyet edilip kesildiği içinde et yemeyip sadece otla beslenenleri anlayamıyorum. Hayvanları yobazca kesen yerleri tanıyorsan ilgili yerlere şikayet edersin. Fakat bu olay senin sağlığını ve dengeli beslenme durumunu değiştirmemeli.

Vejeteryan olmak bana göre değil, tabii ki fast food da.
Hayvanlar yememiz (Hepsi değil ), onlardan yararlanmamız için yaratılmış. Sen zülüm ediyoruz diye yemezsen olmaz. Ancak fast food tarzı saçma sapan yiyecekler asla yenmemeli. Adamlar göz göre göre "Bak biz buna ilaç kattık, ne olduğu belirsiz şeylerden yaptık. Gel sen de ye, sen de bağımlı ol." diyorlar resmen. Ayrıca hayvanlara işkence edip etmedikleri belli değil. Biz aylık şükür ki etimizi alırız yeriz, yazın da ara sıra akrabalarla birleşip pikniğe gideriz. Fast food da nedir bizim kebabımız veya lahmacunumuz dururken.
Sözün özü hayvanlar yememiz ve onlardan yararlanmamız için var yani onları yemezsek olmaz. Nefes almazsak olmayacağı gibi ama gidip de fast food tarzı şeylere de para vermem.

Şu Burger King tarzı yerlere gidenleri anlamıyorum. Hem para veriyorsun hem zehirleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…