İnsansız Dünya'da sunucular ne kadar dayanır?

Saçmalamak değil de. İnsanlık yok olmasını seni düşündüren şey nedir? Evinde internet var. Sağ tarafında cep telefonu. Manita var veya yok yarın olur. Derin ne dostum. Neden insanlığı yok ettin
Into the night izliyorum hocam ondandır galiba hahaha.
Bu yüzden bakımları eksik olmaması gerekiyor değil mi hocam?

Into the night izliyorum hocam ondandır galiba hahaha.

Gönlümden iyi seyirler dilemek deliyor ama keşke seyretmesen diyorum. Hani sende biz normal insanlar gibi yaşamını sürdürmeye çalışan. Snowpierce izlesen. Benim favori dizim banshee izlesen. Gel teslim ol. Üzme bizi artık

Taş çatlasa en fazla birkaç gün dayanır o kadar bile dayanmaz. Siz her şeyi otomatik mi sanıyorsunuz. Çoğu yerde işletmeler hala elle işletiliyor. İnsanlar kayboldu mu başıboş arabalar, trenler, uçaklar kaza yapacaklar. Enerji sistemlerinin devamlılığı sağlanamaz, tam otomatik değiller. Ortalık savaş alanına dönecek.

Son düzenleme:
Aklima max broks'un yazdigi world war z kitabindaki otaku geldi. Cevredeki herkes kaybolmus herif gidiyor tikinip sunuculari kontrol ediyor

Snowpiercer'de izliyorum yeni bölümü 4 gün sonra geliyor hehehe.

Denildiği gibi elektrik ilk sorun. O mucizevi bir şekilde kendi kendine sorun olmaktan çıksa bile elektronik parçaların kendi kendine bozulduğunu biliyoruz. O da bir şekilde hallolsa başka şeyler gelir. En sonunda sunuculardaki parçaların yarı ömürleri etki edecek duruma gelir.

Onu bunu bırakın insan kontrolündeki her şey başı boş kalacak yerde milyonlarca araba var havadan uçaklar yağacak. Böyle bir ortamda sunucular ayakta kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…