Ertuğrul53 Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 34 Yer Çorlu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #1 5 dakika önce sorunsuz çalışan laptop az önce yeniden başlattım ve bu hatayı vermeye başladı. Anlayan biri varsa yardım etsin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
5 dakika önce sorunsuz çalışan laptop az önce yeniden başlattım ve bu hatayı vermeye başladı. Anlayan biri varsa yardım etsin.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 9 Eylül 2014 #2 Bilgisayarınız harddiskinizi görmüyor. Harddiski söküp tekrar takarak deneyiniz. Birde bios tan bakın bakalım orada harddisk gözüküyormu ?
Bilgisayarınız harddiskinizi görmüyor. Harddiski söküp tekrar takarak deneyiniz. Birde bios tan bakın bakalım orada harddisk gözüküyormu ?
Hakan Yıldız Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 596 Çözümler 2 Yer Kadıköy Daha fazla Sistem Özellikleri Legion 5 Pro 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 9 Eylül 2014 #3 Harddiski görmemiş Semih'in de dediği gibi.
Ertuğrul53 Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 34 Yer Çorlu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #4 Harddisk yanmıştı 2 ay önce yenisi takılmıştı. Yine aynı şey oldu off. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 9 Eylül 2014 #5 2 ay öncede yanmıştı diyorsunuz. Harddisk kaynaklı bir sorun değil bu o zaman. Donanımsal bir sorununuz var ki harddiskinize zarar veriyor.
2 ay öncede yanmıştı diyorsunuz. Harddisk kaynaklı bir sorun değil bu o zaman. Donanımsal bir sorununuz var ki harddiskinize zarar veriyor.
Ertuğrul53 Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 34 Yer Çorlu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #6 Donanımsal olabilir 2 de bir amd ekran kartı çalışmayı durdurdu diyordu ve blue screen veriyordu. Ondan olabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
Donanımsal olabilir 2 de bir amd ekran kartı çalışmayı durdurdu diyordu ve blue screen veriyordu. Ondan olabilir mi ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Eylül 2014 #7 Biosu defaulta alın. Açılmaz ise teknik servise gönderin. Daha önceden de bu durumu yaşadığınızı belirtin. Ayrıca hddyi yeni aldı iseniz garantisi vardır.
Biosu defaulta alın. Açılmaz ise teknik servise gönderin. Daha önceden de bu durumu yaşadığınızı belirtin. Ayrıca hddyi yeni aldı iseniz garantisi vardır.