Wrist21x Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Inside Limbo'nun paketi Steam'de 1.5 dolar. Sizce alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Ve oyunlar hakkında bilgide verirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Arkadaşlar Inside Limbo'nun paketi Steam'de 1.5 dolar. Sizce alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Ve oyunlar hakkında bilgide verirseniz çok sevinirim.
YunusYENEROGLU Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 21 Mayıs 2024 #2 Limboyu bitirdim, her türlü o fiyata alınır hocam. Hafif bulmaca çözerek ilerlediğin, karanlık bir dünyası var, atmosferi insanı çekiyor. 8 saat civarı vakit geçirmiştim.
Limboyu bitirdim, her türlü o fiyata alınır hocam. Hafif bulmaca çözerek ilerlediğin, karanlık bir dünyası var, atmosferi insanı çekiyor. 8 saat civarı vakit geçirmiştim.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 22 Mayıs 2024 #3 Wrist21x dedi: Arkadaşlar Inside Limbo'nun paketi Steam'de 1.5 dolar. Sizce alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Ve oyunlar hakkında bilgide verirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyun başı 75 cent, eh işte. Verilir. Değer.
Wrist21x dedi: Arkadaşlar Inside Limbo'nun paketi Steam'de 1.5 dolar. Sizce alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Ve oyunlar hakkında bilgide verirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyun başı 75 cent, eh işte. Verilir. Değer.