İnside the backrooms vs Escape The Backrooms

Poseidon1

Hectopat
Yer
Hatay
Arkadaşlarla korku oyunu arıyoruz. Bu iki backrooms oyunu arasında kaldık hangisi daha iyidir?

Arkadaşlarla korku oyunu arıyoruz. Bu iki backrooms oyunu arasında kaldık hangisi daha iyidir?
Biz dün escape the backrooms aldık arkadaşla, 1-2 gibi oynacağız. Beklerseniz biraz oynadıktan sonra yazarım .

Biz escape the backrooms'u çok beğendik. 2 saat oynadık hala bitiremedik, tavsiye ederim.
Hocam az detay verir misiniz? Youtubeden izledim arkadaşımız gibi giyinen npc'ler varmış sanırım ama biz dc'den konuşucaz zaten. Nasıl oynanıyor kısa özet geçer misiniz?

Sizin de fikrinizi alır sonra karar veririz.

Hocam oyunda bildiğiniz gibi leveller var. Her leveldeki puzzleleri arkadaşlarınızla aşarak oyunu bitirmeniz lazım. Oyunda şuanlık 4 NPC ile karşılaştık biz. Spoiler vermek istemiyorum ama arkadaşınızın kostümünü giyen NPC var. Yakindayken hello, exscuse me falan diyor ve eline item almadan yürüyor. Koşarsanız veya sizi görürse yakalayıp öldürüyor. Ve ekleyeyim, I tuşunda envanter var. Akıl sağlığı bölümünde akıl sağlığınız düşmeden bölümü geçmeniz gerek. Yükseltmek için içecek, çikolata gibi itemler var ve biterse ölüyorsunuz. Bölümlerin hepsi birbirinden farklı ve eğlenceli puzzleler ile dolu.

İşte hocam o arkın kostümünü giyen yanıma geldiğinde ben dc'den arkadaşıma sorarım bu sen misin diye evet ya da hayır der. Oyun içi mi konuşmamız lazım oyun bunu düşünmüş mü?

İşte hocam o arkın kostümünü giyen yanıma geldiğinde ben dc'den arkadaşıma sorarım bu sen misin diye evet ya da hayır der. Oyun içi mi konuşmamız lazım oyun bunu düşünmüş mü?
Gerek yok hocam. Kimlik gösterme var C tuşundan. Sadece oyuncular gösterebiliyor. Oyun düşünmemiş yani.

Gerek yok hocam. Kimlik gösterme var C tuşundan. Sadece oyuncular gösterebiliyor. Oyun düşünmemiş yani.
İşte hocam kimlik göstermeden ben arkadaşıma sorarım kanka bu sen misin diye olay biter. Biraz saçma olmuş sanırım.

Hocam oynadınız mı? Oyun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…