Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 27 Ekim 2023 #1 Almayan varsa mutlaka kütüphanesine eklesin derim bu fiyata kaçmaz. Save 90% on INSIDE + LIMBO on Steam store.steampowered.com
Almayan varsa mutlaka kütüphanesine eklesin derim bu fiyata kaçmaz. Save 90% on INSIDE + LIMBO on Steam store.steampowered.com
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 27 Ekim 2023 #2 Spoiler vermeden oyunlardan bahsedebilirmisiniz ?
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 27 Ekim 2023 #3 LIMBO yu da alsam mı diye düşünüyordum da... INSIDE yi kesin alacağım.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 28 Ekim 2023 #4 Klranet dedi: Spoiler vermeden oyunlardan bahsedebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Little Nightmares tarzı hocam. BY LEWU dedi: Lımbo yu da alsam mı diye düşünüyordum da... Inside'yi kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de alın çünkü tekil fiyatlarına göre alınır bu fiyata ve zamlanacak.
Klranet dedi: Spoiler vermeden oyunlardan bahsedebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Little Nightmares tarzı hocam. BY LEWU dedi: Lımbo yu da alsam mı diye düşünüyordum da... Inside'yi kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de alın çünkü tekil fiyatlarına göre alınır bu fiyata ve zamlanacak.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #5 BY LEWU dedi: LIMBO yu da alsam mı diye düşünüyordum da... INSIDE yi kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... 4 lira fazla verip ikisini de alın derim.
BY LEWU dedi: LIMBO yu da alsam mı diye düşünüyordum da... INSIDE yi kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... 4 lira fazla verip ikisini de alın derim.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 28 Ekim 2023 #6 Heykirab dedi: 4 lira fazla verip ikisini de alın derim. Genişletmek için tıkla... Aldım bile, teşekkür ederim.
Heykirab dedi: 4 lira fazla verip ikisini de alın derim. Genişletmek için tıkla... Aldım bile, teşekkür ederim.