MCV Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer ./ Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-12500H RAM: 8GB DDR4 3200MHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 1 Mart 2021 #1 Yenilikleri, yardımı, desteği severim. Erkenden test edip Microsoft'a yardımcı olmak istiyorum. Oyun pek oynamam genelde programlama için kullanırım. Ne dersiniz?
Yenilikleri, yardımı, desteği severim. Erkenden test edip Microsoft'a yardımcı olmak istiyorum. Oyun pek oynamam genelde programlama için kullanırım. Ne dersiniz?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 2 Mart 2021 #2 Evet, geçilir. Fakat şunu unutmamalısınız ki, önizleme sürümleri olduğundan kararsızlık içerebilir. Önemli dosyalarınız varsa risk teşkil edebilir.
Evet, geçilir. Fakat şunu unutmamalısınız ki, önizleme sürümleri olduğundan kararsızlık içerebilir. Önemli dosyalarınız varsa risk teşkil edebilir.
MCV Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer ./ Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-12500H RAM: 8GB DDR4 3200MHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 2 Mart 2021 #3 Salih METİN dedi: Evet, geçilir. Fakat şunu unutmamalısınız ki, önizleme sürümleri olduğundan kararsızlık içerebilir. Önemli dosyalarınız varsa risk teşkil edebilir. Genişletmek için tıkla... O konuda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.Sadece oyunlar ve projeler.Projelerin de yedeklerini alırım ara sıra.
Salih METİN dedi: Evet, geçilir. Fakat şunu unutmamalısınız ki, önizleme sürümleri olduğundan kararsızlık içerebilir. Önemli dosyalarınız varsa risk teşkil edebilir. Genişletmek için tıkla... O konuda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.Sadece oyunlar ve projeler.Projelerin de yedeklerini alırım ara sıra.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 2 Mart 2021 #4 MCV dedi: O konuda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.Sadece oyunlar ve projeler.Projelerin de yedeklerini alırım ara sıra. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı oluşturmaz. Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.
MCV dedi: O konuda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.Sadece oyunlar ve projeler.Projelerin de yedeklerini alırım ara sıra. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı oluşturmaz. Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.