Herkese merhaba. Windows insider üyesi olup bilgisayarına Windows 10 indiren herkes ücretsiz olarak Windows 10'a geçebilecekmiş. Ancak geçişin nasıl olacağını merak ediyorum. Bir key filan mı verecekler yoksa Windows 10'un yüklü olduğu bilgisayardan direkt geçiş mi olacak? Benim iki bilgisayarım var biri asıl diğeri yedek bilgisayar. Asıl bilgisayarıma Windows 10'u kurmayı çok istemiyorum açıkçası çünkü çok doğal olarak sıkıntılar çıkabiliyor. İkincil bilgisayarıma yükleyip de ana bilgisayarımda key ile Windows 10'a geçebilir miyim konumun amacı bu. Teşekkürler herkese şimdien. (Veya bilgisayara indirmeden de geçiş yapılabilir mi sadece Windows Insider üyesi olup)
Selamlar. Malesef kurulum yapıp beklemekle olmayacak gibi çünkü insider merkezini açıp orada aktif olman lazım. Kaç saat açık kaldığın kaç geri bildirim gönderdiğin kaç oy verdiğin hepsi kayıt altına alınıyor.
Selamlar. Malesef kurulum yapıp beklemekle olmayacak gibi çünkü insider merkezini açıp orada aktif olman lazım. Kaç saat açık kaldığın kaç geri bildirim gönderdiğin kaç oy verdiğin hepsi kayıt altına alınıyor.