İnsider Preview Fast Ring İso Dosyasını İndirme

Teknik124

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows İnsider sayfasına girdiğimde indirme seçenekleri olarak sadece SLOW ring gösteriliyor. Bu sadece bende olan bir sıkıntı mı?

@Recep Baltaş

Çünkü şu anlık olan son Insider Preview derlemesi olan 18362.53, hem Slow hem de Fast Ring için bulunmaktadır.

Çünkü şu anlık olan son Insider Preview derlemesi olan 18362.53, hem Slow hem de Fast Ring için bulunmaktadır.
Ben Slow ring kullanıyorum ama herhangi bir güncelleme gelmedi?

Ben Slow ring kullanıyorum ama herhangi bir güncelleme gelmedi?
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update sayfasından kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Windows Insider olduktan sonra ilk güncelleme 3-4 gün sonra gelir.

Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update sayfasından kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Windows Insider olduktan sonra ilk güncelleme 3-4 gün sonra gelir.
2-3 yıldır İnsider programındayım ve bu zamana kadar güncellemeler geliyordu. Yinede dediğiniz yere girdim ve güncellemeleri kontrol ettim fakat hiçbir güncelleme bulamadı. Buyrun ayarım yavaş modda :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…