Insider Windows 11 kullanılmalı mı?

ciltlikitap

Hectopat
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. W11 ISO'sunu indirdim. Sizce 10'dan 11'e geçerek Insider kullanmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliştirici isolarına aldanmayın. Bilgisayarınız orta ve eski yapıda bilgisayarsa ileride bilgisayarınızı göremeyebilirsiniz.

Sistem:

ASUS H61M-K anakart, i3-3240 işlemci, ATI Mobility Radeon HD 4850 ekran kartı, 8 GB (2x4) DDR3 RAM, 350W PSU, 500GB+240GB HDD, 18.5" ViewSonic monitör, Rampage titan K9 klavye ve smx R9 mouse.

ISO ilk çıktığı gün indirip kurdum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Yaptığım şeyler film, müzik, Knight Online, GTA V ve Chrome da YouTube keyfî

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. W11 ISO'sunu indirdim. Sizce 10'dan 11'e geçerek Insider kullanmalı mıyım?
Aylardır diyoruz yine diyelim. Geliştiricilerin geri bildirim vs. yapabilmesi için geliştirilmiş bu teknolojiyi gelipte ciddi ciddi "Kurup ana işletim sistemimizi daha geliştirici sürümünde olan Win 11 yapalım mı?" diye sormayın arkadaşım!

İstiyorsan Windows 11 e geçebilirsin lakin çıkacak sorunlardan ötürü beni suçlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…