Insprion 5521 EFI dosyası önerisi

Evet başka PC'den üstte attığım rehberdekileri takip edip ekleyebilirsiniz.

Yükleme bittiğinde PC tekrar açıldığında recovery'den başlattı otomatik, acaba o yüzden mi? Şimdi USB'yi tekrar takıp boot from macOS yazıyordu galiba onu seçtim bekliyorum. Şu an bir de masaüstüne geldiğimde Wi-Fi sorununu halledebilirim, değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstüne geldiğinizde ilk sayfada attığım itlwm kextlerinden Airportitlwm_Catalina olanı kexti EFI'ye işleyip ayarlar üzerinden bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer olmazsa Airport Catalina olan kexti çıkarıp sadece itlwm kextini atıp Heliport uygulaması ile bağlanmayı deneyebilirsiniz.

Sorun ondanmış.

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.

Ya ben uğraştım da pek anlayamadım. Zahmet olmasa ben size EFI'yi atsam siz yapabilir misiniz?
EFI

Bilgisayara geçince bakacağım.
Deneyin, olmadı sadece itlwm.kext'i atıp Heliport ile bağlanmayı deneriz.

Son düzenleme:

Evet ben de denemiştim olmadı o dediğinizi deneyeceğim.

Evet ben de denemiştim olmadı o dediğinizi deneyeceğim.
Sanırım kextleri eklemeyi unutmuşsunuz hocam o yüzden çalışmamıştır, ben OpenCore kullandığınızı düşünerek OpenCore rehberi atmıştım, siz Clover kullanıyormuşsunuz o yüzden sıkıntı yaşadınız sanırım. Bu EFI ile etherneti de deneyin, onun da kextini ekledim.

Evet Clover kullanıyorumda oradan nasıl yapacağımı bilmiyorum OpenCore rehberden yaparak yapmaya çalıştım.

AirportItlwm çalışmıyor mu?
Attığı EFI'de sadece kexts/Other klasöründe sadece bunlar varmış.

Bu da şimdi eklediklerim, sanırım çalışması lazım bu şekilde.

Evet Clover kullanıyorum da oradan nasıl yapacağımı bilmiyorum OpenCore rehberden yaparak yapmaya çalıştım.
Clover'da EFI/CLOVER/kexts/Other klasörüne kexti atmanız yeterli olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…