Yükleme bittiğinde PC tekrar açıldığında recovery'den başlattı otomatik, acaba o yüzden mi? Şimdi USB'yi tekrar takıp boot from macOS yazıyordu galiba onu seçtim bekliyorum. Şu an bir de masaüstüne geldiğimde Wi-Fi sorununu halledebilirim, değil mi?
Yükleme bittiğinde PC tekrar açıldığında recovery'den başlattı otomatik, acaba o yüzden mi? Şimdi USB'yi tekrar takıp boot from macOS yazıyordu galiba onu seçtim bekliyorum. Şu an bir de masaüstüne geldiğimde Wi-Fi sorununu halledebilirim, değil mi?
Sanırım kextleri eklemeyi unutmuşsunuz hocam o yüzden çalışmamıştır, ben OpenCore kullandığınızı düşünerek OpenCore rehberi atmıştım, siz Clover kullanıyormuşsunuz o yüzden sıkıntı yaşadınız sanırım. Bu EFI ile etherneti de deneyin, onun da kextini ekledim.
Sanırım kextleri eklemeyi unutmuşsunuz hocam o yüzden çalışmamıştır, ben OpenCore kullandığınızı düşünerek OpenCore rehberi atmıştım, siz Clover kullanıyormuşsunuz o yüzden sıkıntı yaşadınız sanırım. Bu EFI ile Ethernet'i de deneyin, onun da kextini ekledim.